XiaomiYleinen

Huhu: Xiaomi Mi CC9 Prossa on 108 MP kamera ja Snapdragon 730G -järjestelmäpiiri

Xiaomin nykyinen Mi CC -mallisto.

Xiaomi esitteli kotimarkkinoillaan kesällä uudet nuorille suunnatut Mi CC9- ja Mi CC9e -puhelimet, jotka ovat sittemmin tulleet myyntiin myös globaalisti eri mallinimillä. Euroopassa Mi CC9e tuli myyntiin Android One -käyttöjärjestelmällä Xiaomi Mi A3 -nimellä ja paremmin varusteltu Mi CC9 julkaistiin hiljattain Xiaomi Mi 9 Lite -nimellä valikoiduilla Euroopan markkinoilla.

Nyt tuorein huhu vihjaa, että Xiaomi on julkaisemassa CC-mallistoon jälleen uuden jäsenen Kiinan markkinoille. Raporttien perusteella tuleva puhelin kantaisi nimeä Xiaomi Mi CC9 Pro ja se olisi varusteltuna erittäin mielenkiintoisilla ominaisuuksilla. Huhun mukaan Mi CC9 Pro tulisi saamaan muun muassa kaartuvan näyttöpaneelin ja Samsungin tuoreimman 108 megapikselin ISOCELL Bright HMX -kamerasensorin. Lisäksi puhelimessa odotetaan olevan keskihintaluokkaan suunnattu Snapdragon 730G -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinasta lähtöisin oleva huhu ei toistaiseksi paljasta Mi CC9 Pro -puhelimesta mitään muita teknisiä tietoja. Julkaisun odotetaan tapahtuvan 24. lokakuuta 2019, mutta Xiaomi ei ole vielä vahvistanut julkaisevansa uusia puhelimia lähiaikoina.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi