SamsungYleinen

Samsung kehittää maailman ensimmäistä 5G-yhteyksillä varusteltua Android-tablettia

Samsung on todennäköisesti maailman ensimmäinen valmistaja, joka julkaisee 5G-yhteyksillä varustellun Android-tabletin. Aikaisemmin Samsung julkaisi huippuominaisuuksilla varustellun Galaxy Tab S6 -tabletin ja nyt Wi-Fi- ja Bluetooth -sertifiointitietokannat ovat paljastaneet kehitteillä olevan Galaxy Tab S6 5G -versio.

Tietokannoista paljastuneen tabletin mallikoodi on SM-T866N ja sen odotetaan olevan tarkoitettu myytäväksi Samsungin kotimarkkinoilla Etelä-Koreassa. Tuoreimman tiedon mukaan tabletti ei olisi tulossa myyntiin Euroopassa, vaan se on vain Etelä-Korean markkinoille tarkoitettu. Koreassa on yksi tämän hetken laajimmista 5G-verkoista, joten Samsungin on loogista julkaista kotimarkkinoillaan enemmän 5G-laitteita. Etelä-Koreassa on myynnissä muun muassa Galaxy S10 5G -puhelin sekä Galaxy Note10 -puhelimet vain 5G-versioina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti Galaxy Tab S6 on teknisesti hyvin lähellä jo julkaistua 4G-versiota. Tabletissa on muun muassa Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, 10,5 tuuman Super AMOLED -näyttö sekä kaksoiskamera, joka koostuu 13 ja 5 megapikselin kameroista. Suomessa Galaxy Tab S6 4G-versio maksaa 799 euroa.

Lähde: Galaxyclub.nl

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung