GoogleYleinen

Google paljasti läjän julkaisemattomien puhelimien nimiä – mukana ASUS Zenfone 8 Flip ja Samsung Galaxy A82 5G

Google on jälleen kerran paljastanut ennen julkaisua muutamien älypuhelimien nimiä. Nimet ovat paljastuneet Googlen ARCore-tuettujen laitteiden listalta, johon on nyt lisätty useita puhelimia, joita ei ole vielä markkinoilla virallisesti nähty.

Uusia puhelimia, jotka listalle on lisätty ovat muun muassa ASUS ZenFone 8 Flip, LG Stylo 7, Motorola Moto g(100), OPPO Reno 5 A, OPPO Reno 5 Pro+ 5G Bosch, Realme 8 Pro, Samsung Galaxy A52 4G, Samsung Galaxy A72 4G, Samsung Galaxy A82 5G sekä ZTE Z6650S. Listauksessa on muutamia hyvin mielenkiintoisia uutuuslaitteita, joita odotetaan julkaistavaksi lähiviikkoina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Esimerkiksi Motorola Moto G(100) tai Moto G100 on Snapdragon 870 -järjestelmäpiirin perustuva puhelin, joka on sama laite kuin Kiinassa esitelty Motorola Edge S. Hiljattain Motorola Moto G100 -puhelimesta vuoti tarkkoja tuotekuvia kahdessa väriversiossa. Lisäksi listauksessa olevat Samsung Galaxy A52 4G- ja Galaxy A72 4G -puhelimet tullaan julkaisemaan 17. maaliskuuta järjestettävässä tilaisuudessa yhdessä 5G-versioiden kanssa.

Listaus on paljastanut myös Samsung Galaxy A82 5G -puhelimen nimen, jota on odotettu julkaistavaksi valikoiduilla markkinoilla myöhemmin maaliskuun aikana. Yksi mielenkiintoinen listauksen laite on myös ASUS Zenfone 8 Flip, josta ei toistaiseksi tiedetä mitään. Asukselta on odotettu Zenfone 8 -mallistoa kevään aikana ja Flip-nimeäminen laitteen lopussa viitannee tuttuun kääntyvään kamerajärjestelmään.

Lähde: 9to5google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google