RealmeYleinen

Huhut kokispuhelimesta pitivät paikkansa! Realme aloitti vihjailut poreilevasta uutuudesta

Realme vihjailee kokispuhelimesta.Aikaisemmin tällä viikolla kuultiin huhuja erikoisesta kokispuhelimesta, joka olisi jonkin suuren kiinalaisvalmistajan ja Coca-Colan yhteistyön tulos. Nyt asia on nähtävästi vahvistettu Oppon tytärbrändi Realmen toimesta. Kokispuhelin tullaan julkistamaan ainakin Intian markkinoilla.

Realme on julkistanut virallisella Twitter-tilillään lyhyen videon ja avannut myös vihjailevan sivuston. Twiitissä Realme kertoo jonkin poreilevan olevan tulossa ja video antaa vihjauksen kyseessä olevan juurikin kokispuhelin, tai niin sanottu Cola Phone. Aikaisempi huhu kertoi julkaisun tapahtuvan Intiassa tammi-maaliskuun aikana. Tarkkaa päivämäärää ei vielä vahvistettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Huhujen mukaan Cola Phone tulee olemaan uudelleen brändätty Realme 10 4G -puhelin. Tämän on vahvistanut aikaisemmin vuotanut tuotekuva, jonka perusteella puhelimessa olisi punainen runko ja sitä koristaisi Coca-Colan logot.

Realme 10 4G julkaistiin jo viime marraskuussa, ja kyseessä on edullisemman hintapisteen keskihintainen laite. Puhelimessa on 6,4 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 20:9-kuvasuhde. Lisäksi tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Helio G99 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuonna julkaistussa puhelimessa oli 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 13, jonka päällä on Realme UI 3.0 -käyttöliittymä. Kameroita laitteessa on kolme, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin syvyyskamera sekä 16 megapikselin etukamera.

Toistaiseksi ei ole tietoa, millaisia muutoksia Realme on mahdollisesti tehnyt puhelimeen yhteistyössä Coca-Colan kanssa. Cola Phone voisi tarjota kustomoidun ulkomuodon ohella myös joitakin ohjelmistollisia muutoksia.

Cola Phone

Lähde: Realme

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme