OnePlusYleinen

Huhut OnePlussan tabletista heräsivät jälleen henkiin – julkaisua odotetaan ensi vuoden puolella

Oppo Pad Air

Huhuja OnePlussan tulevasta tabletista on nähty viimeisen vuoden aikana aina silloin tällöin. Nyt huhut tabletista ovat jälleen kiihtyneet, kun Max Jambor niminen Twitter-käyttäjä on kertonut tablettia odotettavan julkaistavaksi ensi vuoden puolella. Alun perin OnePlussalta odotettiin tablettia jo tämän vuoden alussa.

OnePlussan tabletti on todennäköisesti hyvin läheistä sukua Oppo Pad- tai Oppo Pad Air -tabletin kanssa. Toistaiseksi ainoastaan Kiinassa nähdyistä Oppo Pad -tableteista ainakin toinen voitaisiin tuoda OnePlussan brändin alla myyntiin myös esimerkiksi Eurooppaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisten tietojen osalta OnePlussan tabletissa voitaisiin nähdä paljon samaa kuin Oppo Pad -tableteissa. Näihin julkaisuihin peilaten järjestelmäpiirinä OnePlussan tabletissa olisi joko Qualcommin Snapdragon 870 tai heikompi keskihintaluokan Snapdragon 680.

Oppo Pad -tabletissa on 11 tuuman LCD-näyttö, jonka tarkkuus on 1600 x 2560 pikseliä. Näyttö tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Tabletissa on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia ja akun koko on 8360 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edullisemmassa Oppo Pad Air -tabletissa puolestaan nähtiin 10.36 tuuman kokoinen LCD-näyttö, jonka tarkkuus on 1200 x 2000 pikseliä. Näyttö tukee ainoastaan 60 hertsin virkistystaajuutta. Oppo Pad Air -tabletissa on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia ja 7100 milliampeeritunnin akku.

OnePlussan tabletissa huhuttiin aikaisemmin olevan Android 12L -käyttöjärjestelmä, joka on suunnattu tableteille ja taittuvanäyttöisille älypuhelimille paremman optimoinnin ansiosta. Android 13 on kuitenkin jo julkaistu, joka olisi ensi vuonna loogisempi versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaisuaikataulu tabletille voisi osua samoihin aikoihin OnePlus 11 -puhelimen kanssa. Uutta lippulaivapuhelinta OnePlussalta odotetaan julkaistavaksi tammikuussa 2023. Tulemme todennäköisesti kuulemaan tabletista lisää lähempänä julkaisua.

Lähde: Max Jambor Twitter-tili

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus