AndroidGoogleMotorola

Huhut varmistuivat: Moto X4 tulee tarjolle myös Android One -versiona

Evan Blass julkaisi hiljattain kuvan Motorolan Moto X4 -älypuhelimesta, josta oli nähtävissä, että laite on tulossa tarjolle myös Android One -käyttöjärjestelmällä. Kyseessä on pääasiassa vain Yhdysvaltojen markkinoille tarkoitettu versio, joka on ostettavissa vain Googlen Fi -operaattorin kautta.

Motorola Moto X4:ssä on 5,2 tuuman Full HD -näyttö sekä Snapdragon 630 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa laitteessa on 32 gigatavua, mutta tätä on mahdollista laajentaa erillisen muistikortin avustuksella. Lisäksi laitteessa on sormenjälkilukija näytön alapuolella. Puhelin tulee tarjolle kahdessa värissä, jotka ovat Super Black sekä Streling Blue. Moto X4:n mitoiksi kerrotaan 148,35 x 73,4 x 7,99 millimetriä ja painoksi 163 grammaa. Puhelimen sisuksiin on pakattu myös 3000 milliampeeritunnin akku, jota ladataan hyödyntäen Motorolan TurboCharging -ominaisuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan mukaan uutuuspuhelimessa on älykkäämpi kamera, joka rakentuu kahdesta sensorista, joista toinen on 12 megapikseliä ja toinen 8 megapikseliä. Etukamera on taasen 16 megapikseliä. Koska kyseessä on Android One -puhelin, niin laitteessa on pääasiassa puhdas Android 7.1.1 Nougat, mutta myös tuoreempi Android 8.0 Oreo on luvassa vielä vuoden loppuun mentäessä.

Moto X4:n Android One -versio on saatavilla Yhdysvalloissa 399 dollarin hintaan. Suomessa puhelin on tulossa myyntiin Motorolan omalla käyttöliittymällä varusteltuna lokakuussa 449 euron hintaisena.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android