AndroidHMDNokia

Toistaiseksi tuntemattomat Nokia-puhelimet TA-1041 ja TA-1042 paljastuivat ensimmäistä kertaa – Nokia 7 julki Nokia 2 -puhelimen rinnalla?

Nokia 2 on ollut huhujen ja vuotojen kohteena jo useasti ja myös julkaisu on lähestymässä nopeaa tahtia. HMD Globalin odotetaan esittelevän Nokia 2 -puhelimen 5. lokakuuta, jos on uskomista Evan Blassin julkaisemista lehdistökuvista paljastanutta päivämäärää. Varsin luotettavista tiedoistaan tunnettu Roland Quandt on vihjannut Twitter-tilillänsä, että Nokia 2:n rinnalla saatetaan nähdä myös toinen uusi Nokia-puhelin.

Kyseessä saattaa olla hyvinkin satunnaisesti huhuissa pyörinyt Nokia 7 -malli, joka voisi olla luonnollinen jatke Nokia 6- ja Nokia 8 -puhelimien välimaastoon. Nyt lisää virtaa huhuihin antaa Kiinan 3C-sertifikaatin saaneista puhelimista löytyneet kaksi täysin tuntematonta HMD Globalin Nokia-puhelinta. Tuntemattomat puhelimet ovat mallikoodeiltaan TA-1041 ja TA-1042, joista ei ole koskaan aikaisemmin kuultu yhtään mitään. Tietokannasta paljastuneiden tietojen perusteella molemmat puhelimet ovat 4G-yhteyksillä varusteltuja sekä tukevat pikalatausta. Toinen mallikoodeista kuuluu hyvin todennäköisesti Nokia 8 -puhelimelle, sillä sitä ei ole vielä aikaisemmin Kiinassa sertifioitu, mutta on epätodennäköistä, että myös toinen mallikoodi kuuluisi Nokia 8:n Kiinan versiolle. Esimerkiksi Nokia 6 on sertifioitu vain TA-1000 -mallikoodilla, vaikka laite on saatavilla muun muassa eri muistivarianteilla.

TA-1042 ja TA-1041

Toinen mallikoodeista voisi siis hyvinkin kuulua mahdolliselle Nokia 7 -puhelimelle. Asiaa ei kuitenkaan tällä hetkellä pystytä vahvistamaan, mutta uusien puhelimien julkaisua ei enää tarvitse todennäköisesti kauaa odotella. Myös Nokia 9 -puhelimesta on ollut erinäisiä huhuja, mutta on epätodennäköistä, että HMD Global julkaisisi lähiaikoina toisen lippulaivapuhelimen.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android