HuaweiYleinen

Huippuluokan Huawei P60 Pro esillä live-vuotokuvassa – julkistus tapahtunee maaliskuussa

Väitetty Huawei P60 Pro.

Huaweilta on alkuvuodesta tulossa uusi Huawei P60 Pro -puhelin. Odotukset lanseeraukselle ovat aiempien vuotojen mukaan maaliskuussa. Puhelimen tekniset tiedot vuotivat julkisuuteen tammikuun alkupuolella. Huawei P60 Pro -puhelimen rinnalle voidaan odottaa myös Huawei P60 -perusmallia.

Nyt puhelin on nähty live-kuvissa. Vuotajan mukaan kuva on napattu Huawei P60 Pron testilaitteesta. Kuvassa esiintyy puhelimen takapuoli, jossa huomion varastaa kamera-alue. Kamera-alueeseen on upotettu kaksi ympyrää, joiden sisällä kamerasensorit ovat. Puhelimen sivut ovat hieman kaarevat. Toistaiseksi puhelimen etupuolelta ei ole kuvia tarjolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P60 Pron pohjasta löytyy USB-C-liitin, kaiutin sekä mikrofoni. Virta- sekä äänenvoimakkuuspainikkeet löytyvät puhelimen oikeasta kyljestä.

Vuotojen mukaan tekniseltä toteutukseltaan Huawei P60 Pron voi odottaa olevan suorituskykyinen lippulaiva, joka saisi sisäänsä Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin. Puhelimessa olisi kuitenkin ainoastaan 4G-yhteydet Yhdysvaltojen asettamien pakotteiden takia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimesta löytyisi 6,6 tuuman OLED-paneeli, joka tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Näyttö yltää 1440 pikselin tarkkuuteen. Huawei P60 Pro pitää sisällään 5000 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata langallisesti 100 watin ja langattomasti 50 watin teholla.

Huawei P60 Pro olisi varustettu kolmella kameralla. Pääkamerana on tietojen mukaan 50 megapikselin tarkkuuteen yltävä Sonyn IMX888-sensori, ja 64 megapikselin telekameran sensori olisi OmniVisionin OV64B. Kolmannen kamerasensorin tai etukameran teknisistä tiedoista ei ole tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muilta ominaisuuksiltaan Huawei P60 Prossa olisi LPDDR5X RAM-muistia ja UFS 4.0 tekniikalla toteutettua tallennustilaa. RAM-muistin tai tallennustilan määrästä ei toistaiseksi ole tietoa. Puhelimesta löytynee myös IP68-luokitus. Käyttöjärjestelmänä on Huawein HarmonyOS 3.0.

Puhelin julkaistaneen aluksi ainoastaan Kiinassa. Yhtiö ei itse ole toistaiseksi kommentoinut Huawei P60 -sarjan julkaisuaikataulua.

Lähde: Gizmochina

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei