XiaomiYleinen

Huomiota herättävällä kamera-alueella varusteltu Xiaomi Redmi 10C paljastui jälleenmyyjän sivuilta

Redmi 10C

Xiaomin tytärbrändi Redmin on tiedetty valmistelevan uuden Redmi 10C -älypuhelimen julkaisua, jonka läheistä sukua oleva Redmi 10A -malli on paljastunut jo Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta. Tällä kertaa Redmi 10C -puhelin on bongattu nigerialaisen jälleenmyyjän valikoimista ennen julkaisua.

Paljastunut tuotekuva ei ole laadultaan mikään paras, mutta siitä saa silti hyvän käsityksen laitteesta. Takaosassa on kookas kamera-alue, jossa on kolme kameraa, LED-salama, sormenjälkilukija sekä Redmi-logo. Kamera-alue herättää varmasti huomiota, sillä se on epäsymmetrinen ja hyvin kookas. Redmi 10C:n etuosassa on etukamera, jossa on paksut kehykset ja etukameraa varten tehty lovi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jälleenmyyjän listauksen mukaan Redmi 10C -puhelimessa on 6,53 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+ tarkkuus (1600 x 720) sekä 20:9-kuvasuhde. Tehoista kerrotaan vastaavan MediaTek Helio G35 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Redmi 10C on varusteltuna myös muistikorttipaikalla.

Puhelimen takaosassa on kerrottu olevan 13 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 5 megapikselin tasoinen selfiekamera. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat 3,5 millimetrin kuulokeliitin, Bluetooth 5.0 sekä microUSB-liitin. Akunkesto on 5000 milliampeeritunnin akun varassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Listauksen mukaan käyttöjärjestelmänä olisi erikoisesti parin vuoden takainen Android 10, jonka päällä hyrrää MIUI 12 -käyttöliittymä. Nähtävästi halpapuhelin ei ole saamassa tuoreempia Android 11- tai 12-versioita, mutta toki tieto saattaa olla myös virheellinen.

Xiaomi tulee julkaisemaan Redmi 10C -puhelimen todennäköisesti lähipäivinä.

Aikaisemmin vuotanut Redmi 10A

Lähde: Jumia.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi