XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee Redmi K50 -sarjan uutuuspuhelimet 17. maaliskuuta – odotuksissa lippulaivatason laitteita

Xiaomi Redmi K50 -sarjan puhelimet julkaistaan 17. maaliskuuta.

Xiaomi on tänään vahvistanut, että yhtiö tulee järjestämään 17. maaliskuuta julkaisutilaisuuden Kiinassa, jossa nähdään uudet Redmi K50 -sarjan älypuhelimet. Aikaisemmin jo helmikuussa Xiaomi esitteli Kiinassa pelaajille suunnatun Redmi K50G -puhelimen, mutta nyt malliston odotetaan laajentuvan perinteisemmillä lippulaivapuhelimilla.

Huhuissa on puhuttu jopa kolmesta uutuuspuhelimesta, jotka olisivat Redmi K50, Redmi K50 Pro sekä Redmi K50 Pro+. Xiaomi on julkaissut Weibo-palvelussa ensimmäisen teaser-kuvan. joka paljastaa laiteen kamera-alueen. Kuvan perusteella muotoilu tulee olemaan vuotojen kaltainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi K50 -puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on esillä kolme kamerasensoria ja LED-salamavalo. Kuva paljastaa kamera-alueessa olevan myös teksti ”108MP AI TRIPLE CAMERA”, joten ainakin jossakin Redmi K50 -sarjan puhelimessa on 108 megapikselin pääkamera. Kuva paljastaa ainoastaan laitteen kamera-alueen ja samalla vahvistus saadaan perinteiselle äänenvoimakkuuspainikkeelle oikeassa kyljessä. Nähtävästi laitteessa on myös virtapainike, jossa on sormenjälkilukija.

Xiaomi on virallisesti todennut, että Redmi K50 -sarjassa tullaan näkemään MediaTekin kehittämä Dimensity 9000 -järjestelmäpiiri. Kyseessä on huippuluokan järjestelmäpiiri, josta ei tehoja pitäisi puuttua. Malliston yhdessä puhelimessa tullaan Xiaomin mukaan näkemään myös Dimensity 8100 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa myös vahvaa suorituskykyä. Redmi K50 -kärkimalliin odotetaan kuitenkin Qualcommin tehokkainta Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti tiedot Redmi K50 -sarjan puhelimista tulevat tarkentumaan vielä ennen julkaisua. Redmi K -puhelimet eivät ole koskaan olleet globaalisti myynnissä, mutta niitä on silti myyty muun muassa Xiaomi ja Poco-brändien alaisuudessa eri nimillä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi