AppleYleinen

Nyt on suositeltavaa päivittää Apple-laitteet! Ios 16.5.1, iPadOS 16.5.1 ja watchOS 9.5.2 tuovat mukanaan tärkeitä suojauskorjauksia

Apple on laittanut jakoon uusia päivityksiä yhtiön laitteille, jotka on hyvä asentaa mahdollisimman pian. Iphone-puhelimille uusi päivitys on versioltaan iOS 16.5.1, iPad-tableteille vastaavasti iPadOS 16.5.1 sekä älykelloille watchOS 9.5.2. Kyseessä on pieni päivitys, joka tuo mukanaan korjauksia aikaisemman ohjelmiston virheisiin.

Päivityksien kerrotaan pitävän sisällään tärkeitä tietoturvakorjauksia, ja niitä suositellaan asennettavaksi kaikille käyttäjille. Apple on myös kertonut päivityksen korjaavan ongelman, joka esti lataamisen Lightning-USB 3 -kamerasovittimella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Applen julkaiseman dokumentin mukaan päivitys korjaa kaksi haavoittuvuutta, joita hakkerit ovat saattaneet käyttää järjestelmähyökkäyksiin. Mukana on korjaus kernel-haavoittuvuuteen, jossa haitallista koodia on saatettu suorittaa. Lisäksi korjaus on saatu WebKit-haavoittuvuuteen, joka on sallinut haitallisen verkkosisällön suorittaa haitallista koodia.

Kokoa päivityksellä on iPhone-puhelimille alle 300 megatavun verran, mutta se saattaa vaihdella hieman laitekohtaisesti. Päivityksen omalle laitteelle voi käydä lataamassa menemällä: Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Taidatte tarkoittaa 16.5.2, joka on viimeisin päivitys.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple