JabraYleinen

Jabra Elite 4 -kuulokkeet julkaistiin – alle 100 eurolla melunvaimennus ja 28 tunnin akunkesto

Jabra Elite 4

Jabra on esitellyt uudet Elite 4 -kuulokkeet, jotka tuovat edullisempaan hintapisteeseen Jabralle tuttuja toimintoja. Uutuuskuulokkeet ovat heti myös saatavilla jälleenmyyjien kautta.

Elite 4 -kuulokkeet tarjoavat valmistajan mukaan mukavuutta, optimaalisen äänentoiston ja miellyttävän käyttökokemuksen. Elite 4 -kuulokkeet on mahdollista liittää kahteen laitteeseen samaan aikaan, hyödyntäen Bluetooth Multipointia, minkä ansiosta eri laitteilla käyttö on sulavaa. Myös laitteiden parittaminen mobiililaitteiden kanssa on tehty helpoksi Fast Pair -ominaisuuden ansiosta, ja Swift Pairillla tietokoneen tai kannettavan kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jabra tarjoilee kuulokkeissa aktiivisen melunpoiston, jonka ideana on poistaa ylimääräiset taustaäänet. Elite 4 on myös suunniteltu tarjoamaan hyvää ääntä neljän mikrofonin ja 6 mm:n kaiuttimien ansiosta. Elite 4 tarjoaa myös mahdollisuuden kuuntelukokemuksen räätälöintiin käyttämällä Sound+-sovelluksen taajuuskorjainta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elite 4 -kuulokkeille luvataan 5,5 tunniksi akkua ja latauskotelon avulla se nousee jopa 22 tuntiin. Ilman melunvaimennusta akunkesto on 28 tuntia. Kuulokkeet ovat valmistettu kestävästä premium-tason materiaalista, tarjoten IP55-suojauksen pölyä ja vettä vastaan. Nappikuulokkeet ovat saatavilla neljässä värissä, jotka ovat tummanharmaa, navy, liila ja vaalea beige.

Suomessa Jabra Elite 4 on saatavilla valituilla jälleenmyyjillä 99,99 euron suositushinnalla.

Lähde: Jabran sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jabra