HMD globalNokiaYleinen

Jälleen uusi kuva Nokia-tabletista julki – tällä kertaa esillä osa näytöstä

HMD Globalin julkaisemat teaser-kuvat tulevasta Nokia-tabletista.

HMD Global on itse jo vahvistanut julkaisevan uuden ensimmäisen Nokia-tabletin 6. lokakuuta, eli ensi viikolla. Lisäksi HMD Global on aikaisemmin tällä viikolla julkaissut vihjailevan kuvan, josta nähtiin tabletin kylki sekä hieman takaosaa. Nyt yhtiö on jatkanut vihjailuja Nokia Mobilen venäläisillä sosiaalisen median kanavilla.

Tabletin etuosasta on vuorostaan julkaistu kuva, joka vahvistaa muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tabletin yläreunassa on nähtävästi virtapainike ja oikeassa reunassa on pidempi painike, josta todennäköisesti säädetään äänenvoimakkuutta. Lisäksi kuva vahvistaa tabletista löytyvän tasapaksut näytön kehykset ja näytön kulmat ovat pyöristetty laitteen kulmien mukaisesti. Mitään muuta kuvasta ei valitettavasti paljastu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nokia Mobile Russia (@nokiamobileru)


Tulevasta Nokia T20 -tabletista tiedetään jo nyt ennen julkaisua todella paljon, sillä tabletista on huhuttu jo pitkään. Valitettavasti tabletista ei ole vuotanut tarkkoja tuotekuvia, vaan tiedot ovat peräisin lukuisilta jälleenmyyjiltä sekä sertifiointitietokannoista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia T20 -tablettiin on vuotojen mukaan tulossa suuri 10,36 tuuman LCD-näyttöpaneeli ja tehoista olisi vastaamassa Unisocin kehittämä kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri. Valitettavasti tarkkaa järjestelmäpiirin mallia ei ole tiedossa, mutta sen tehokkain ydin toimii 1,82 GHz:n taajuudella ja siinä on Mali-G52-grafiikkaprosessori. Tämä tarkoittaa, että kyseessä saattaa olla Unisoc Tiger T610-, T618- tai T700 -järjestelmäpiiri. Tablettiin on lupa odottaa ainakin 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Akun koosta ei vielä ole varmuutta, mutta akkua pitäisi pystyä lataamaan vain 10 watin tehoisella laturilla. Käyttöjärjestelmänä tiedetään toimivan Googlen Android 11, joka on todennäköisesti tuttuun HMD Globalin tyyliin varsin lähellä puhdasta Androidia. Nokia T20 -tabletista on tulossa kaksi mallia, joista toisessa on vain Wi-Fi-yhteydet ja toisessa on myös 4G-tuki. Lisäksi tabletin odotetaan tulevan tarjolle ainakin sinisessä väriversiossa.

Jälleenmyyjien listaukset ovat paljastaneet, että Nokia T20 -tabletin Wi-Fi-version hinta olisi noin 185 puntaa, eli noin 217 euroa ja vastaavasti 4G-version hinta olisi 202 puntaa, eli noin 237 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Globalin odotetaan panostavan Nokia T20 -tabletin kanssa erityisesti yritysmarkkinoille. Tietoa on vahvistamassa myös jälleenmyyjien listaukset, joiden perusteella tabletille on tulossa tarjolle erikseen ostettavia kestäviä lisävarusteita. Nokia T20 -tabletille on ostettavissa kaksi erilaista suojakuorta, jotka ovat Rugged Flip Cover sekä Rugger Case. Luvassa on kestävyyttä parantavia suojakuoria, joista toinen suojaa myöskin näyttöä.

Tarkemmin Nokia T20 -tabletista tullaan kuulemaan varmasti viimeistään 6. lokakuuta

Lähde: Instagram (Nokia Mobile Ru)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global