HMD globalNokiaYleinen

Uusi versio HMD Globalin tulevasta Nokia T20 -tabletista paljastui – saamassa hitaan latauksen

Nokia T20 -tabletti on Nokia XR20 -puhelimen tavoin suunnattu rajuun käyttöön.

HMD Globalin on tiedetty suuntaavan pian kohti tablettimarkkinoita ensimmäisellä Nokia-brändiä kantavalla Android-tabletilla. Yhtiö on julkaisemassa aikaisempien tietojen mukaan Nokia T20 -tabletin, joka olisi edullisemman hintaluokan laite ja suunnattu erityisesti yritysmarkkinoille.

Tällä hetkellä Nokia T20 -tabletin mallikoodeiksi tiedetään TA-1392 sekä TA-1397, jotka ovat paljastuneet venäläisestä sertifiointitietokannasta. Nähtävästi tabletista on tulossa myös kolmas versio, jonka mallikoodi on TA-1394. Tieto on paljastunut nyt Kiinan CQC-tietokannasta ja nähtävästi kaikki kolme mallikoodia kuuluvat Nokia T20 -tabletille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samainen tietokanta vahvistaa HMD Globalin toimittavan Nokia T20 -tabletin perinteisellä 10 watin tehoisella laturilla, joten pikalatausta ei tabletissa tulla näkemään. Valitettavasti Nokia T20 -tabletista ei ole vuotanut vielä mitään kuvia, vaikka HMD Global ei ole onnistunut pitämään Nokia G50 -puhelinta millään tavalla salassa. Tabletista on vuotanut kuitenkin joitakin teknisiä tietoja.

Aikaisemmat vuodot ovat paljastaneet Nokia T20 -tabletin saavan 4 gigatavua RAM-muistia sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Lisäksi tabletissa tullaan näkemään Unisocin kehittämä kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri. Valitettavasti tarkkaa järjestelmäpiirin mallia ei ole tiedossa, mutta sen tehokkain ydin toimii 1,82 GHz:n taajuudella ja siinä on Mali-G52-grafiikkaprosessori. Tämä tarkoittaa, että kyseessä saattaa olla Unisoc Tiger T610-, T618- tai T700 -järjestelmäpiiri. Unisoc on tunnettu erityisesti hyvin edullisien älypuhelimien järjestelmäpiireistä, joten kovin erikoista suorituskykyä ei HMD Globalin ensimmäiseltä tabletilta kannata odottaa.

Jälleenmyyjien listaukset ovat paljastaneet Nokia T20 -tabletin saavan suuren 10,36 tuuman näyttöpaneelin, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tabletista on tulossa kaksi mallia, joista toisessa on vain Wi-Fi-yhteydet ja toisessa on myös 4G-tuki. Jälleenmyyjän mukaan laitteesta olisi tarjolla ainakin sininen väriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia T20 -tabletin Wi-Fi-version hinnaksi on listattu aikaisemmin 185 puntaa, eli noin 217 euroa ja vastaavasti 4G-version hinnaksi 202 puntaa, eli noin 237 euroa. Tabletin julkaisua voidaan odottaa syksyn aikana uusien Nokia-puhelimien kanssa, joita on odotettu useita, kuten Nokia G50Nokia G300 ja Nokia X100.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global