HMDNokiaYleinen

Jälleen uusi Nokia-puhelin paljastui kuvista ennen julkaisua

Kiinan televiranomainen Tenaa on julkaissut tietokannassaan jälleen tietoja sekä kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta HMD Globalin valmistamasta Nokia-peruspuhelimesta. Jo aikaisemmin Tenaa julkaisi kuvia ja tietoja Nokia 125 -puhelimesta, mutta nyt vuorossa on hyvin vastaava laite, johon on saatu myös kamera.

Kyseessä on Nokia TA-1246 -mallikoodia kantava peruspuhelin, jonka mitoiksi on ilmoitettu 132 x 50,5 x 15 millimetriä ja painoksi 90,54 grammaa. Puhelimessa on vain GMS-yhteydet, joten puhelimessa ei ole 4G-tukea. Laitteen näyttö on kooltaan 2,4 tuumaa ja sen tarkkuus on 240 x 320 pikseliä. Akunkesto on 1020 milliampeeritunnin varassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa nähdään myös kamera, jonka tarkkuus on tutulla peruspuhelimien tasolla. Kuvissa puhelin on esillä sinisessä väriversiossa ja etuosassa nähdään tuttu näppäimistö. Takaosassa kameran alapuolella on LED-salamavalo sekä Nokia-logo.

Toistaiseksi nyt paljastuneen Nokia-puhelimen tarkasta julkaisuajankohdasta tai hinnoittelusta ei ole vielä mitään tietoa. HMD Globalilta on odotettu pian Nokia 125 -puhelinta sekä päivitettyä Nokia 150 -puhelinta, joka voi olla nyt kuvissa nähty laite. Euroopassa Nokia 150:n mallikoodin tiedetään olevan TA-1235, mutta puhelimen yhden version mallikoodi voi hyvin olla myös TA-1246.

Lähde: TENAA (Nokia TA-1246)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD