OnePlusYleinen

Vuotaja: Odotettu OnePlus 11 saamassa kaksi väriversiota

OnePlus tulee julkaisemaan OnePlus 11 -älypuhelimen heti alkuvuodesta 2023. Huhut puhelimesta ovat olleet käynnissä jo muutamien kuukausien ajan.

Nyt Twitter-käyttäjä Max Jambor on kertonut, että puhelimesta nähdään kaksi värivaihtoehtoa, jotka olisivat mattamusta sekä kiiltävän vihreä. Vuotaja on aiemmin ollut hyvin perillä OnePlussaan liittyvistä vuodoista. Kuvia tai muuta tietoa twiitissä ei väreistä tai puhelimesta ole, mutta värien nimien perusteella OnePlus 11 voisi saada sekä mattapintaisen että kiiltävän pinnoitteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on jo aiemmin vahvistanut, että puhelin tulee saamaan sisäänsä Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin. OnePlus 11 -puhelimesta löytyy huhujen mukaan 6,7 tuuman kokoinen QHD-tarkkuuteen yltävä AMOLED-näyttö, joka tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. OnePlus 11 saanee 16 gigatavua RAM-muistia. Tallennustilavaihtoehdoista ei toistaiseksi ole tietoa, mutta tallennustila toteutetaan todennäköisesti uusimmalla UFS 4.0 -tekniikalla.

Puhelimen akun koko olisi 5000 milliampeerituntia ja akku tukee huhujen mukaan 100 watin langallista latausta ja langattomasti puhelinta kyetään lataamaan 50 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 -puhelimesta löytyy tietojen mukaan kolme kameraa. Pääkamerana toimisi Sonyn IMX890-sensori, joka kykenee 50 megapikselin tarkkuuteen. Kaverina pääkameralla on Sonyn IMX581-sensoriin perustuva 48 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä Sonyn IMX709-sensoriin perustuva 32 megapikselin tarkkuuteen yltävä zoomikamera.

Puhelimen julkistus tapahtunee tämän vuoden tavoin ensin tammikuussa Kiinassa ja maailmanlaajuisesti pari kuukautta myöhemmin.

Lähde: Twitter

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus