OnePlusYleinen

Jättivuoto ei jätä mitään mielikuvituksen varaan! Tässä ovat OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -puhelimien tuotekuvat ja kaikki väriversiot

OnePlussan uusien huippupuhelimien julkaisu tapahtuu vasta 23. maaliskuuta, mutta jo nyt saksalainen sivusto Winfuture.de on onnistunut saamaan käsiinsä tarkat tuotekuvat OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -puhelimista. Kuvissa molemmat puhelimet ovat esillä myös kaikissa väriversioissa, joten mielikuvitukselle vuoto ei enää jätä mitään tilaa.

OnePlus 9 Pro on uutuuspuhelimista tärkeämpi ja kuvissa se on myös selvästi viimeistellymmän näköinen. Puhelimen etuosassa on 6,7 tuuman suuruinen reunoilta hieman kaartuva näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. Laitteen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria, lasertarkennus, mikrofoni sekä LED-salamavalo. Kamera-alueessa on nähtävillä myös Hasselbladin logo. Puhelimen takaosassa on myös OnePlussan logot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat paljastavat OnePlus 9 Pron oikeassa kyljessä olevan virtapainike sekä Alert Slider -kytkin. Vasemmassa kyljessä on esillä äänenvoimakkuuspainikkeet. Tuoreessa vuodossa OnePlus 9 Pro on esillä kolmessa väriversiossa, jotka ovat vihreä, hopea sekä musta.

Puhelimessa tiedetään olevan selvästi paremmat kamerat kuin OnePlussan aikaisemmissa puhelimissa. OnePlus on jo itse vahvistanut OnePlus 9 -puhelimissa olevan Sonyn kehittämät IMX766- ja IMX789 -kamerasensorit. Odotuksien mukaan OnePlus hyödyntää laitteissa Qualcommin tuoreinta Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä ja muutenkin kyseessä pitäisi olla huippuluokan laitteita.

OnePlus 9 -perusmalli on hieman erilainen ulkoiselta rakenteeltaan, sillä tällä kertaa OnePlus luottaa tasaiseen näyttöpaneeliin. Perusmalliin odotetaan pienempää 6,5 tuuman näyttöpaneelia, jossa on myös etukameraa varten tehty reikä. OnePlus 9 -mallin takaosassa on myös laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä Hasselbladin logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mielenkiintoisen yksityiskohdan vuotokuvat paljastavat kuitenkin OnePlus 9 -puhelimen rakenteesta, sillä nähtävästi kyseessä olisi muovirunkoinen laite. Kuvissa puhelimen kehyksissä ei ole nähtävissä minkäänlaisia antenniviivoja, joka viittaa muovikehykseen. Todennäköisesti OnePlus 9:n takaosa on kuitenkin tuttua lasia. Perusmalli on kuvien mukaan tulossa tarjolle kolmessa kiiltäväpintaisessa väriversiossa, jotka ovat sininen, musta ja violetti.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus