MotorolaYleinen

Jättivuoto paljastaa Motorola Edge 50 Pron kolmessa värissä – tietojen mukaan luvassa mielenkiintoinen huippupuhelin

Motorola näyttää valmistelevan uusien Edge-sarjan tuotteiden julkaisua, sillä nyt nettiin on vuodettu ensimmäiset tarkat tuotekuvat väitetystä Motorola Edge 50 Prosta. Kyseessä olisi seuraaja viime vuoden Edge 40 Prolle, joten odotettavasti kyseessä on uusi lippulaivapuhelin.

Vuotokuvat puhelimesta on julkaissut Android Headlines -sivusto, ja he povaavat Motorolan julkaisevan saman puhelimen usealla nimellä. Kiinassa kyseessä olisi jo vihjailtu Moto X50 Ultra, Yhdysvalloissa Motorola Edge+ (2024) sekä muualla Edge 50 Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa julkaisematon puhelin nähdään kolmessa väriversiossa, jotka ovat violetti, musta ja hopea. Musta ja violetti ovat nähtävästi viimeistelty vegaaninahkaisella pinnalla, hopea olisi tarjoamassa jonkinlaisen lasisen takaosan.

Edge 50 Pron takaosassa on neliömäinen kamera-alue, jossa on kolme kameraa, lasertarkennus sekä LED-salamavalo. Vuodon mukaan puhelimessa on 50 megapikselin pääkamera, jossa on f/1.4-aukolla varusteltu linssi. Tarjolla olisi myös 13 mm polttovälillä varusteltu ultralaajakulmakamera sekä 73 mm polttovälillä varusteltu telekamera 6-kertaisella zoomilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan kerrotaan luottavan puhelimessa 6,7 tuuman kokoiseen kaartuvaan OLED-näyttöpaneeliin, jossa on korkea 165 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös etukameraa varten tehty reikä. Tehoista vastaamassa olisi Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia. Vuoto paljastaa puhelimeen tulevan myös 4500 milliampeeritunnin akku, joka tukee 125 watin pikalatausta sekä 50 watin langatonta latausta.

Tiedot kannattaa ottaa edelleen pienellä varauksella vastaan, sillä Motorola ei ole niitä itse vahvistanut. Puhelimen virallinen julkaisu saattaa olla vain viikkojen päässä, sillä kuvissa päivämääräksi on kerrottu 3. huhtikuuta. Jos tieto pitää paikkansa, niin Motorola vahvistanee julkaisun lähiviikkoina.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola