SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Fold 2 esillä uudessa vuotokuvassa ensimmäisestä kertaa

Samsung tulee julkaisemaan 5. elokuuta Galaxy Note20 -malliston huippupuhelimien yhteydessä myös seuraavan sukupolven taittuvanäyttöisen älypuhelimen. Kyseessä on huhujen mukaan Galaxy Z Fold 2 -mallinimeä kantava älypuhelin, joka on viime vuoden Galaxy Foldin seuraaja. Tänään nettiin on vuodettu kuva, jossa Galaxy Z Fold 2 on esillä ensimmäistä kertaa.

Uusi kuva on peräisin kiinalaisesta Weibo-palvelusta, ja kuva on myöskin laadultaan varsin heikko. Kuva paljastaa kuitenkin puhelimesta paljon huhuttuja yksityiskohtia sekä yhtäläisyyksiä Galaxy Note20 -puhelimiin. Kuvassa nähdään pronssinen väriversio sekä myös saadaan vahvistus laatikkomaiselle kameratoteutuksella. Ulkopuolella on selvästi aikaisempaa suurempi näyttöpaneeli, jossa on reikä etukameraa varten. Sisälle piiloutuu suurempi taittuva näyttö, joka taittuu keskeltä halki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvasta käy ilmi myös, että Galaxy Z Fold 2:n alareunassa on yksi kaiutin, mikrofoni sekä USB-C-tyypin latausliitin. Yläreunassa nähdään toinen kaiutin sekä toinen mikrofoni. Puhelin koostuu todennäköisesti alumiinisesta kehyksestä sekä lasisista pinnoista. Takaosan kamera näyttää myös ulkonevan selvästi muusta rungosta. Vuotaneiden tietojen mukaan Samsung tulisi luottamaan puhelimessa 12 megapikselin pääkameraan, 12 megapikselin ultralaajakulmakameraan sekä 64 megapikselin telekameraan, joka tukee 3x hybrid zoomausta.

Suurin muutos tullaan näkemään suurentuneessa ulko-osan näyttöpaneelissa. Tietojen mukaan Samsung luottaisi tällä kertaa 6,23 tuuman suuruiseen AMOLED-näyttöpaneeliin, joka on siis huomattavasti suurempi kuin edeltäjässä nähty 4,3 tuuman näyttö. Näytössä on myös vuotojen perusteella reikä 10 megapikselin etukameralle. Huhuissa on ollut myös, että taittuva suurempi näyttö olisi tällä kertaa 7,7 tuuman suuruinen aikaisemmin 7,3 tuuman sijasta.

Galaxy Z Fold 2 tullaan julkaisemaan siis globaalisti todennäköisesti 5. elokuuta yhdessä Galaxy Note20 -puhelimien kanssa. Galaxy Z Fold 2:n odotetaan olevan hinnoittelultaan pitkälti samanlainen kuin edeltäjäversion, joka maksoi Suomessa 2100 euroa.

Lähde: Phonearena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung