LogitechYleinen

Jaybird Vista 2 -kuulokkeet julki – 199 euron urheilukuulokkeet aktiivisella taustamelun vaimennuksella

Logitechin omistama Jaybird on julkaissut tänään uuden sukupolven Vista 2 -täyslangattomat kuulokkeet, jotka ovat tarkoitettuna pääosin urheilukuulokkeiksi. Kuulokkeiden avainominaisuus on erinomaisen äänenlaadun ohella aktiviinen taustamelun vaimennus. Lisäksi kuulokkeiden hinnoittelu on saatu alle 200 euroon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet ovat Jaybirdin Earthproof-konseptin mukaisesti hikeä, kosteutta, pölyä, tärinää, pudotuksia ja kolauksia kestävät. Ne täyttävät myös Yhdysvaltain armeijan MIL-STD 810G -standardin ja IP68-kestävyystason vaatimukset.

Kuulokkeissa on kuuden millimetrin elementit, jotka tuottavat valmistajan mukaan selkeää ja kirkasta ääntä. Omia ääniasetuksia voi räätälöidä Jaybird-sovelluksen taajuuskorjaimella, josta löytyvät säätimet muun muassa bassolle, keskiäänille ja diskantille. Sovelluksessa on myös monia valmiita urheilijoiden tallentamia kuunteluasetuksia.

Kuulokkeiden suunnittelussa on otettu entistä paremmin huomioon käyttöympäristö. Kuuloketta kevyesti tuplanapauttamalla voidaan valita joko aktiivinen taustamelun vaimennus tai paremmin ympäristön äänet läpi päästävä SurroundSense-tila. Näin kuulokkeissa on aina sopiva kuunteluasetus riippuen siitä liikutaanko esimerkiksi liikenteen keskellä vai kuunnellaanko musiikkia omassa rauhassa. Aktiivisen melunvaimennuksen ansiosta ulkoiset hälyäänet saa suljettua tehokkaasti pois, jolloin voi keskittyä kuulokkeiden toistamaan musiikkiin, äänikirjoihin tai podcast-lähetyksiin.

Vista 2, Tahoe, CA. Photo:Adam Clark

”Huippuluokan äänentoisto on äärimmäisen tärkeä asia myös urheilijoiden kuulokkeissa, koska se auttaa heitä ylittämään itsensä ja rikkomaan rajoja”, kommentoi Jaybirdin johtaja David Raffone. ”Yhtäältä on tärkeää olla tietoinen ympäristöstään. Olemmekin työskennelleet yhdessä ammattiurheilijoiden kanssa saavuttaaksemme tasapainon näiden välillä kehittyneen teknologian avulla. Missä ikinä käyttäjä seikkaileekaan, Vista 2 tuo mahtavan äänentoiston korviin laadukkaasti ja silti turvallisesti.”

Jaybird Vista 2 -tulppakuulokkeissa on uudenlaiset korvien mukaan mukautuvat geelimäiset korvatuet. Niiden ansiosta kuulokkeet on helppo asettaa tukevasti korviin, jossa ne myös pysyvät paikoillaan liikkuessa. Korvatukien joustavuus mahdollistaa myös kuulokkeiden nopean ja helpon riisumisen. Kuulokkeissa on myös automaattinen korvantunnistus, jonka ansiosta äänentoisto käynnistyy tai sammuu automaattisesti kuulokkeen asettuessa korvaan tai korvasta poistettaessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmissa kuulokkeissa on kaksi mikrofonia, jotka parantavat äänenlaatua keilamaisella säteellä. Lisäksi uudenlainen WindDefense-kangaspinnoite ehkäisee tuulen huminaa mikrofonissa. Kuulokkeissa on Jaybird-sovelluksella määriteltävät hallintapainikkeet puheluiden vastaamiseen, musiikin toistoon ja keskeytykseen, kappaleesta toiseen siirtymiseen ja äänenvoimakkuuden säätöön.

Kuulokkeissa riittää virtaa täydellä latauksella kahdeksaksi tunniksi ja lisävirtaa voi helposti ladata latauskotelolla. Kotelossa kuulokkeet pysyvät hyvin tallessa samalla latautuen. Kaikkiaan virtaa riittää kotelon kanssa jopa 24 tunniksi. Jo viiden minuutin lataus tuottaa riittävästi virtaa tunnin kuunteluun. Kotelo on suojattu iskuilta, kosteudelta ja pölyltä IP54-kestävyysstandardin mukaisesti. Koteloa voi ladata joko USB-C-laturilla tai langattomalla laturilla. Kotelon mukana toimitetaan USB-C-latauskaapeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jaybird-sovelluksessa on paikannustoiminto, jonka avulla sekä kuulokkeet että kotelo on helppo paikantaa, jos ne ovat kadoksissa. Jaybird-sovellus on saatavana iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

Uudet Jaybird Vista 2 -urheilukuulokkeet tulevat myyntiin kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, harmaa ja sininen. Jaybird on kertonut kuulokkeiden suoritushinnan olevan 199 euroa.

Lähde: Jaybirdin tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Logitech