MotorolaYleinen

Julkaisematon Motorola Moto G8 esillä vuotaneessa markkinointivideossa

Motorola julkaisi muutama viikko sitten uuden Moto G8 Plus -puhelimen, mutta odotettua edullisempaa Moto G8 -puhelinta ei yhtiöltä vielä nähty. Nyt Motorola Moto G8 on esillä uudessa Evan Blassin julkaisemassa markkinointivideossa.

Videolta nähdään, että Moto G8 tulee saamaan varsin tutun muotoilun ja kolme väriversiota, jotka ovat musta, sininen ja punainen. Laitteen takaosassa on nähtävillä kolme kamerasensoria, yksi salamavalo sekä M-logoon integroitu sormenjälkilukija. Todennäköisesti puhelimen kolmoiskamera tulee rakentumaan 48 megapikselin pääkamerasta, ultralaajakulmakamerasta sekä syvyyskamerasta. Videolla on nähtävillä, että muiden kameroiden tarkkuus on 4 ja 5 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etuosasta katsottuna Moto G8 on kuten muutkin viimeaikaiset Motorolan puhelimet. Näytön kuvasuhde on todennäköisesti 19:9 ja yläreunasta löytyy loviratkaisu, johon on upotettuna etukamera. Valitettavasti tällä hetkellä ei ole tarkkaa tietoa teknisistä ominaisuuksista, mutta kyseessä on kuitenkin noin 200 euron hintaluokkaan asettuva älypuhelin.

Motorola ei ole vielä vahvistanut julkaisevansa uutta Moto G8 -puhelinta, mutta sen odotetaan tulevan pian saataville.

Lähde: Evan Blass (Twitter / yksityinen)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola