MainosTelia

Osallistu arvontaan ja voita Samsung Galaxy Note10 (arvo 999€)

Osallistu nyt Telian arvontaan ja voit voittaa upouuden Samsung Galaxy Note10  -puhelimen omaksesi.

Samsung Galaxy Note10 on kehitetty kaikille koviin suorituksiin tottuneille. Puhelin on suorituskyvyltään 20 % entistä parempi, silti virrankulutukseltaan pienempi. Galaxy Note10:n ammattilaistason kamerat vievät niin valo- kuin videokuvaamisenkin uudelle tasolle parannetuilla kuvanvakaus- ja videoeditointiominaisuuksillaan. Suuren tallennustilan ansiosta tila ei lopu kesken. Lisäksi Galaxy Note10:n 19:9 kuvasuhteen suuri, 95 % puhelimen pinnasta kattava näyttö mahdollistaa useiden sovellusten samanaikaisen käytön ja myös elokuvat pääsevät oikeuksiinsa. Galaxy Note10 sopii monipuolisesti sekä työ- että viihdekäyttöön: se on tietokone, pelikonsoli, muistikirja, kuvien ja videoiden editointilaite – kaikki yhdessä paketissa. Se yksinkertaisesti täyttää kovimmatkin vaatimukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jätä Telialle yhteystietosi, niin ne tekevät sinulle loistavan liittymätarjouksen, jota et muualta saa! Kertaluontoisen soittoluvan antaneiden kesken Telia arpoo Samsung Note 10 -uutuuspuhelimen (arvo 999€).

  • Täysiverinen Note-kokemus kompaktissa koossa: 6,3 tuumainen Infinity Display -näyttö kattaa 95 % puhelimesta
  • Ammattilaistasoinen kolmoiskamera
  • Tehokas akku kestää yli 24 h
  • Ainutlaatuiset kynäominaisuudet

Osallistu arvontaan tästä.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommenttien lisääminen on estetty.

    Lisää aiheesta:Mainos