HMDNokiaYleinen

Julkaisemattoman Nokia-älypuhelimen kuvia ja tietoja paljastui sertifioinnista – saamassa 50 megapikselin kameran

Nokia TA-1412

HMD Globalilta on tulossa lähikuukausien aikana useita uusia Nokia-puhelimia, joista on kuultu huhuja sekä nähty vuotoja erityisesti Evan Blassin toimesta. Nyt yksi jo aikaisemmin vuotaneista puhelimista on saanut Yhdysvaltojen televiranomaisen FCC:n hyväksynnän. Raportti on paljastanut muutamia yksityiskohtia ja kuvia, joista ensimmäisenä on uutisoinut Nokiamob.net-sivusto.

Sertifiointiraporteista on löytynyt live-kuvia, joissa puhelin on esillä kokonaisuudessaan. Kuvat paljastavat puhelimen takaosassa olevan laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Etuosassa on näyttö ja nähtävästi pisaramainen lovitoteutus. Muotoilullisesti vuotanut puhelin ei näytä tutulta Nokialta, vaan nähtävästi HMD Global on lähtemässä kiinalaisten sopimusvalmistajien valmiiksi muotoilemiin malleihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia TA-1412

Nokia TA-1412

Tietojen mukaan Nokia TA-1412 -puhelimesta on myös kolme muuta malliversiota, joiden koodit ovat TA-1401, TA-1405 ja TA-1415. Puhelimeen on tulossa tietojen mukaan 50 megapikselin tasoinen pääkamera sekä kaksi 2 megapikselin tasoista muuta kameraa, jotka ovat todennäköisesti makro- ja syvyyskamerat. Etuosassa on 8 megapikselin kamera selfiekuvia varten. Puhelimen näyttö on ilmoitettujen mittojen perusteella noin 6,4 tuumaa.

TA-1404 on puhelimesta Dual-SIM-versio, jossa on 4 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Toinen versio, eli TA-1412 on yhden SIM-kortin versio, jossa on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi olemassa on 4+ 128 gigatavun versio. Odotettavasti nyt vuotanut laite tulee perustumaan Unisocin kehittämään järjestelmäpiiriin, sillä dokumenteissa mainitaan Unisocin ratkaisuista.

Akun kooksi on mainittu 4900 milliampeerituntia ja lataus onnistuu 10 tai 20 watin latauksella. Puhelimessa mainitaan olevan luonnollisestikin tuki Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyksille, mutta tukea NFC:lle ei ole olemassa. Myöskään 5G-laitteesta ei ole kyse, vaan puhelin on edullisemman pään 4G-laite. Toistoiseksi muita tarkkoja tietoja puhelimesta ei ole vuotanut.

HMD Global julkistaa todennäköisesti alkuvuodesta uusia puhelimia, sillä yhtiöltä on viimeisien huhujen mukaan odotettu Nokia G11-, Nokia G21- ja Nokia 2760 Flip -puhelimia. 

Nokia TA-1412

Lähde: Nokiamob.net, FCC (Nokia TA-1412)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD