AndroidHMDNokiaYleinen

Tuorein Android 12 -päivitys ladattavissa nyt Nokia G50 -puhelimelle

Nokia G50

Suomalainen HMD Global on laittanut ison vaihteen päälle Android 12 -päivityksen jakelun kanssa, sillä nyt järjestyksessään kolmas Nokia-puhelin päivittyy uusimpaan versioon. Aikaisemmin HMD Global on julkaissut päivityksen Nokia X10– ja Nokia X20 -puhelimille, mutta nyt samainen päivitys on saatavilla myöskin Nokia G50 -puhelimelle.

Päivitys on nyt ladattavissa ensimmäisen aallon maissa, joihin myös Suomi kuuluu. HMD Globalin nopea aikataulu päivityksen kanssa johtuu puhelimien hyvin samanlaisesta teknisestä toteutuksesta, joten suuria muutoksia ei ohjelmistoon ole jouduttu tekemään. Uuden päivityksen versionumero on V2.160 ja kokoa sillä on ilmoitettu olevan 2,09 gigatavua. Android 12:n uudistuksien ohella mukana on Googlen marraskuussa 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonaalisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

HMD Global hyödyntää Nokia-puhelimissaan puhdasta Android-kokemusta, joten myös Nokia G50 tulee saamaan Android 12 -version juuri sellaisena kuin Google on suunnitellut. Päivityksen pystyy latamaan puhelimen asetusvalikon kautta menämällä: Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android