HMDNokiaYleinen

Julkaisemattoman Nokia-puhelimen kuvat ja tiedot paljastuivat TENAA:n tietokannasta

Jo aikaisemmin Nokiamob.net -sivusto julkaisi kuvia kolmesta vielä julkaisemattomasta 4G-yhteyksillä varustellusta Nokia-peruspuhelimesta. Puhelimien odotetaan olevan mallinimiltään Nokia 215 ja Nokia 225, jonka lisäksi yhden laitteen koodinimi oli Nokia Leo Basic. Tällä kertaa Kiinan televiranomainen TENAA on julkaissut tietokannassaan tietoja sekä kuvia Nokia 215 -puhelimesta, jonka mallikoodi on TA-1278.

TENAA ilmoittaa puhelimen mitoiksi 124,74 x 51,02 x 13,71 millimetriä ja painoksi 91 grammaa. Tietokantaan oli listattu puhelimesta olevan kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja turkoosi. Ulkoisesti Nokia 215 näyttää varsin perinteiseltä peruspuhelimelta, joka ei tarjoa kameratoiminnallisuuksia. Etuosassa on pieni näyttö, Nokia-logo sekä perinteikäs näppäimistö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näytön koko on tietojen perusteella 2,4 tuumaa ja siinä on 240 x 320 pikselin tarkkuus. Akunkesto on 1150 milliampeeritunnin akun varassa. Nokia 215 tulee saamaan myös 64 megatavun RAM-muistin sekä 128 megatavun suuruisen sisäisen tallennustilan. Puhelin tukee kuitenkin microSD-muistikorttia aina 32 gigatavuun asti. TENAA vahvistaa laitteen olevan myös 4G-yhteyksillä varusteltu.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin HMD Global voisi nyt vuotaneen puhelimen julkaista. Todennäköisesti puhelin tullaan esittelemään lähiviikkojen aikana, sillä odotuksissa on myös muita edullisia Nokia-puhelimia.

Lähde: Nokia TA-1278 (TENAA)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Toi et tukee maksimissaan 32 gigatavun muistikorttia ei kyl pidä paikkaansa, koska samaa sanotaan Nokia 3310 3G ja siinä puhelin tukee myös 64 gigatavun muistikorttia.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD