HMDNokiaYleinen

Tällaisia Nokia-puhelimia julkaistaan seuraavaksi – kolmen 4G-puhelimen kuvat vuotivat

Nokia 215, Nokia 225 ja Nokia Leo Basic.

HMD Global on julkaisemassa todennäköisesti lähiaikoina uusia laitteita ja mahdollisesti ensimmäiset julkaistaan jo Intian markkinoilla ensi viikolla 25. elokuuta. Nyt tulevista peruspuhelimista on saatu ensimmäinen vilaus, sillä Nokiaan keskittyvä sivusto Nokiamob.net on julkaissut ainutlaatuisia kuvia kolmesta vielä julkaisemattomasta Nokia-puhelimesta. Kaikkiin puhelimiin odotetaan tukea 4G-yhteyksille.

Piakkoin HMD Global tulee julkaisemaan uuden Nokia 215 -puhelimen, joka voi kantaa virallisesti nimeä Nokia 215 4G tai Nokia 215 (2020). Kyseessä pitäisi olla HMD Globalin edullisin 4G-peruspuhelin, jossa ei ole kameraa. Kuvassa Nokia 215 nähdään mustassa väriversiossa ja puhelin näyttää varsin perinteiseltä peruspuhelimelta. Valitettavasti puhelimesta ei tiedetä tällä hetkellä kovinkaan paljoa tarkempia yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen tulevista puhelimista on uusi Nokia 225, joka tukee myöskin 4G-yhteyksiä ja sillä voidaan käyttää sovelluksia kuten YouTubea tai Facebookkia. Nokia 225 -puhelimen mallikoodien tiedetään olevan TA-1316 sekä TA-1282. Puhelimen näytöllä on päivämäärä 3. elokuuta, jolloin puhelin on ollut todennäköisesti tarkoitus julkaista, mutta syystä tai toisesta julkaisua ei ole vieläkään tapahtunut.

Kolmannen peruspuhelimen tarkasta mallinimestä ei ole tietoa ja Nokiamob.net puhuukin siitä koodinimellä ”Nokia Leo Basic”. Myöskin tämä puhelin tukee 4G-yhteyksiä ja se tukee WhatsAppia, Facebookia ja Google Assistantia. Todennäköisesti puhelimessa tullaan hyödyntämään KaiOS-käyttöjärjestelmää tai jotain muuta älykästä peruspuhelimille suunnattua käyttöjärjestelmää.

Valitettavasti kuvien ja epämääräisten tietojen lisäksi HMD Globalin nyt paljastuneista kolmesta 4G-peruspuhelimesta ei ole muita tietoja. Todennäköisesti julkaisu tapahtuu lähiviikkojen aikana.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD