SonyYleinen

Julkaisemattomasta keskihintaluokan Sony Xperia 10 V -puhelimesta vuodettiin CAD-renderöinnit

Sonylta tullaan tänä vuonna näkemään seuraavan sukupolven Xperia 10 -sarjan puhelin. Viime vuosina Sony on julkistanut vuoden ensimmäisen lippulaivansa sekä keskihintaluokan puhelimensa kesäkuussa.

Nyt tämän vuoden Xperia 10 IV -puhelimesta on vuodettu CAD-mallinnokset luotettavana pidetyn OnLeaksin toimesta. Puhelimen yleiset tekniset tiedot ovat toistaiseksi pitkälti tuntemattomat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella Xperia 10 V -puhelimeen ei ole ulkoisesti tulossa mitään muutoksia verrattuna viime vuonna esiteltyyn Xperia 10 IV -puhelimeen. Painikkeet kuin kameransensorit ovat samoilla paikoilla ja ulkonäölliset toteutukset ovat samoja.

Virtapainike ja siihen integroitu sormenjälkilukija sekä äänenvoimakkuuden säädön painikkeet sijaitsevat oikealla kyljellä. Rungon pohjasta löytyy USB-C-liitin ja ylälaidassa on 3,5 millimetrin kuulokeliitin. Paikka SIM-kortille on vasemmalla kyljellä.

Sony ei edelleenkään ole lähtenyt tuomaan puhelimen näyttöön lovea tai reikää etukameraa varten. Näytön kehykset ovat tuttuun tapaan muiden valmistajien toteutuksia paksummat, jotta selfiekamera on saatu mahtumaan yläreunan kaistaleeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen mitatkin ovat lähestulkoon identtiset. 153,3 x 68,4 x 8,5 millimetriä. Viime vuoden mallin mitat olivat 153 x 67 x 8,3 millimetriä. Mitat ovat siis paksuutta lukuun ottamatta hiukan kasvaneet. Näytön koko on edelleen kompakti 6,1 tuumaa.

Sony on päivittämässä kaiuttimet Xperia 10 IV -puhelimeen. Puhelin on vuodon mukaan saamassa stereokaiuttimet, kun vielä viime vuoden mallissa oli ainoastaan yksi kaiutin.

Lähde: TheTechoutlook

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony