MotorolaYleinen

Julkaisemattomat Motorola Moto E7 Plus sekä Moto G9 Plus esillä uusissa vuotokuvissa

Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut tänään kuvia kahdesta tulevasta Motorolan keskihintaisesta älypuhelimesta. Kuvissa kerrotaan olevan Motorola Moto E7 Plus sekä Moto G9 Plus, joiden julkaisua odotetaan tulevien viikkojen aikana. Erityisesti Moto G9 Plus muistuttaa vahvasti jo aikaisemmin julkaistua Moto G 5G Plus -älypuhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvien perusteella Moto E7 Plussa olisi saamassa pisaramaisella lovella varustellun näyttöpaneelin ja puhelimen takaosassa on laatikkomainen kaksoiskamera. Puhelimen takaosassa on nähtävästi myöskin perinteikäs sormenjälkilukija. Kuvat vahvistavat puhelimen oikeassa kyljessä olevan myöskin virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeiden lisäksi Google Assistant -painike. Evan Blass on julkaissut Moto E7 Plussasta kuvia kahdessa värissä, jotka ovat oranssi sekä sininen.

Tietojen perusteella Moto E7 Plussassa olisi 5000 milliampeeritunnin akku, jota ladataan 10 watin latauksella. Tehoista pitäisi vastata Snapdragon 460 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Huhujen perusteella puhelimen takaosan kamera koostuisi ainakin 48 megapikselin pääkamerasta.

Motorolan toinen tulevista puhelimista on Moto G9 Plus, joka on nähtävästi tulossa tarjolle ainakin kahdessa värissä, jotka ovat kultainen ja sininen. Laitteen etuosassa on etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli ja takaosan vasemmassa yläkulmassa on laatikkomainen kamera-alue. Takaosassa on neloiskamera sekä LED-salamavalo. Kuvat vahvistavat sormenjälkilukijan sijaitsevan oikeassa kyljessä virtapainikkeessa ja sen yläpuolella on äänenvoimakkuuspainikkeet. Moto G9 Plussan vasemmassa kyljessä on Google Assistant -painike.

Kuvat vahvistavat takaosan pääkameran tarkkuuden olevan 64 megapikseliä, mutta valitettavasti puhelimesta ei ole vielä kovin tarkkoja tietoja vuotanut. Huhuissa on ollut, että puhelimessa olisi 4 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 4700 milliampeeritunnin akku sekä 30 watin pikalataus.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kivan näköinen toi Moto E7 Plus ja on ainakin kuulokeliitäntä. Toivottavasti siinä on Qualcomm eikä MediaTek ni suorittimena.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola