HMDNokiaYleinen

Nyt paljastui uutta tietoa ”Nokia Doctor Strange” -puhelimesta – todennäköisesti Nokia 3.4

Nokia C3 on HMD Globalin tuorein älypuhelin.

HMD Globalilta odotetaan jälleen kerran lukuisia uusia edullisemman hintapisteen Nokia-älypuhelimia, joita ovat ainakin Nokia 2.4, Nokia 3.4 sekä Nokia 7.3. Tällä kertaa Geekbenchin julkiseen tietokantaan on ilmestynyt ”Nokia Doctor Strange” -koodinimellä kulkeva älypuhelin, joka on yhdistetty monesti myös Nokia 3.4 -puhelimeen.

Kyseiseen puhelimeen tulee Geekbenchin tietojen mukaan Android 10 -käyttöjärjestelmä, 3 gigatavua RAM-muistia sekä Qualcommin kehittämä edullisemman hintapisteen Snapdragon-järjestelmäpiiri. Todennäköisesti kyseessä on Snapdragon 460 -järjestelmäpiiri, joka julkaistiin virallisesti alkuvuodesta ja monien valmistajien odotetaan julkaisevan kyseiseen piiriin perustuvia puhelimia vuoden loppuun mentäessä. Valitettavasti kovin paljoa Nokia 3.4 -puhelimesta ei ole paljastunut tällä hetkellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Nokia Doctor Strange”

HMD Globalilta odotetaan myöskin muita uutuuspuhelimia syyskuun alussa, mutta valitettavasti vielä yhtiö ei ole vahvistanut uusien puhelimien julkaisuajankohtaa. Globaalisti uusia Nokia-puhelimia nähtiin maaliskuussa 2020, mutta valitettavasti vieläkään tuolloin julkaistua Nokia 8.3 5G -älypuhelinta ei ole saatu myyntiin asti millään markkina-alueella.

Yhdysvalloissa HMD Global on julkaissut myöskin uusia edullisia puhelimia toukokuussa sekä Kiinassa esiteltiin hiljattain uusi Nokia C3 -älypuhelin. Toistaiseksi näiden edullisemman hintapisteen puhelimien saatavuudesta globaaleilla markkinoilla ei ole myöskään tietoa. Todennäköisesti ainakin Nokia C3 tullaan näkemään myynnissä myös valikoiduilla markkinoilla.

Lähde: Geekbench

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Ihan hyvä vaan et sitä Nokia 8.3 5G ei ole tuotu myyntiin, pettymys jo julkaisussa. Hinta ja kamerat pettymys myöskin.

    1. Sinähän voisit tykätä tästä jos on kuulokeliitäntä ja muistikorttipaikka.

  2. Tai sä. ⬆️

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD