ElisaYleinen

Kaikissa Etelä-Karjalan, Etelä-Savon ja Kymenlaakson kunnissa nyt Elisan 5G-verkko

Kuva: Elisa

Elisan 5G-verkko yltää nyt kaikkiin Etelä-Karjalan, Etelä-Savon ja Kymenlaakson paikkakuntiin. Uusinta mobiiliverkkoa laajennetaan jatkossakin asiakkaiden tarpeiden mukaan, ja verkkopalvelun laatu paranee entisestään 5G-teknologian kehityksen myötä. Lisäksi alueen 4G-verkkoa on vahvistettu useilla paikkakunnilla.

5G-verkon rakentaminen käynnistyi Itä-Suomessa vuonna 2020, jolloin Elisan 5G-verkko avautui Mikkeliin ja Kotkaan. Lappeenrantaan uusi verkko laajeni vuonna 2021, ja nyt muutamaa vuotta myöhemmin 5G löytyy jokaisesta kunnasta Etelä-Karjalan, Etelä-Savon ja Kymenlaakson maakuntien alueella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elisan 5G-verkko onkin laajentunut myös itäisimmässä Suomessa ripeästi ja rakennustyöt edenneet suunnitelman mukaisesti.

”Laadukkaat mobiiliyhteydet kuuluvat kaikille suomalaisille. Siksi olemme tuoneet 5G-verkkoa systemaattisesti Itä-Suomen asukkaiden ja yritysten saataville. Päivittäisiä digiasioita hoidetaan nykyään sieltä, missä ikinä liikummekin: kotona, työpaikalla, mökillä tai tien päällä. 5G-verkolla on iso rooli siinä, että pystymme vastaamaan näihin asiakkaiden tarpeisiin myös tulevaisuudessa”, kertoo Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Hanna Niiranen.

Elisa on jatkanut myös Itä-Suomen 4G-verkon vahvistamista viime marraskuussa tiedottamansa suunnitelman mukaisesti. Valtaosa verkon parannustöistä on tehty huhtikuun loppuun mennessä, ja jatkossa asukkaita palvelevat entistä toimivammat ja kattavammat yhteydet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”5G-verkon lisäksi olemme jatkaneet alueen 4G-verkon pitkäjänteistä kehittämistä asukkaiden tarpeiden mukaan. Talven mittaan verkon kattavuutta ja kapasiteettia on parannettu Imatralla, Lappeenrannassa, Lemillä, Luumäellä, Parikkalassa, Rautjärvellä Ruokolahdella, Savitaipaleella, Taipalsaarella sekä useissa Pohjois-Karjalan kunnissa”, jatkaa Niiranen.

Elisan 5G on saatavilla 279 paikkakunnalla Suomessa ja kattaa yli 93 prosenttia väestöstä.

Lähde: Elisan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa