HuaweiYleinen

Kuvavuodossa kaksi julkaisematonta Huawei-puhelinta

Huawei Y6s

Android Headlines -sivusto on saanut käsiinsä kuvia kahdesta vielä julkaisemattomasta Huawei-älypuhelimesta, joista toinen on nimeltään Huawei Y6s ja toisen mallinimeämisestä ei ole toistaiseksi mitään varmaa tietoa. Toistaiseksi ei ole myöskään varmuutta koska nyt kuvissa nähdyt puhelimet tullaan virallisesti julkaisemaan.

Huawei Y6s on seuraaja aikaisemmin julkaistulle Huawei Y6 -mallille ja uutuuspuhelimen virallinen koodinimi on ”Jakarta”. Kuvista nähdään hyvin laitteen muotokieli, joka on kokonaisuudessaan muovia. Takaosassa on kaksiosainen tyylittely, jossa yläreuna on kiiltäväpintainen ja alaosa mattapintainen. Takaosassa on nähtävillä yksi 13 megapikselin kamerasensori, LED-salamavalo sekä sormenjälkilukija. Etuosassa on Huawein logo sekä pisaramainen loviratkaisu näytössä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muiden vuotaneiden tietojen mukaan Huawei Y6s -puhelimessa olisi 6,1 tuuman näyttöpaneeli sekä 3 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Valitettavasti muita tarkempia tietoja tulevasta halpapuhelimesta ei vielä ole.

Toistaiseksi tuntematon Huawei-puhelin.

Toisen vuotaneen puhelimen virallista mallinimeä ei toistaiseksi tiedetä, mutta Huawein sisäinen koodinimi on ”Merida”. Kuvista nähdään, että kyseessä on hieman kalliimpi laite ja se voisi olla jopa pro-versio Huawei Y6s -puhelimesta. Takaosassa nähdään kaksoiskamera, joiden välissä on myöskin yksi LED-salamavalo. Etuosassa on pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli, joka on ollut Huawein suuntaus jo edellisen sukupolven halpapuhelimissa. Kuvissa ei ole nähtävillä minkäänlaista sormenjälkilukijaa, mutta se saattaa löytyä integroituna näyttöpaneeliin.

Toistaiseksi kummankaan vuotaneen puhelimen julkaisuajankohdasta tai hinnoittelusta ei ole mitään tietoa. Todennäköisesti puhelimet tullaan näkemään markkinoilla vasta ensi vuoden alussa.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei