LeTVYleinen

Kerran älypuhelinmarkkinoita ravisuttanut Letv tekee paluun – luvassa pian uusia superpuhelimia

Letv on ilmoittanut virallisesti tekevänsä paluun älypuhelinmarkkinoille uusien superpuhelimien avustuksella. Asiasta ilmoitettiin Kiinassa tällä viikolla järjestetyssä julkaisutilaisuudessa, jossa esiteltiin Letv:n uusia ekosysteemituotteita lukuisissa erilaisissa kategorioissa.

Letv ravisteli älypuhelinmarkkinoita muutama vuosi sitten yhtiön LeEco-älypuhelimilla, mutta yhtiö joutui lähes konkurssiin aggressiivisen laajentumisen ja markkinoinnin takia. LeEcon piti mullistaa älypuhelinmarkkinat ja onnistuikin varsin hyvin myymään puhelimiaan, jotka olivat erittäin edullisia suhteutettuna ominaisuuksiin. Ensimmäiset puhelimet tuotiin markkinoille huhtikuussa 2015 Letv-brändin alaisuudessa, mutta tammikuussa 2016 nimi muutettiin LeEcoksi, joka kuvastaa paremmin ekosysteemiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yrityksen ongelmien takia puhelimista luovuttiin, mutta nyt Letv on tuomassa puhelimet takaisin. Valitettavasti tarkkaa aikataulua uusien puhelimien julkaisulle ei ole annettu, mutta Letv:n tiedotustilaisuudessa niiden kerrottiin olevan tulossa pian. Lisäksi tilaisuudessa näytettiin vilaus tulevasta puhelimesta, jossa nähdään minimaalisilla kehyksillä varusteltu kaartuva näyttöpaneeli. Lisäksi puhelimen kyljessä on punainen virtapainike. Valitettavasti muita tietoja kuva ei paljasta.

Toistaiseksi ei ole varmaa aikooko Letv brändätä tulevat puhelimet LeEco-nimellä, vai hyödynnetäänkö niissä brändiä Letv. Yritys on jo julkaissut monia älytelevisioita, kuulokkeita ja muita tuotteita Letv-brändin alaisuudessa, joten myöskin puhelimet kantavat todennäköisesti Letv-brändiä.

Lähde: Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LeTV