LeTVYleinen

Tämä brändi oli lähellä älypuhelinmarkkinan mullistamista – lähes konkurssin jälkeen julkisti härskin kopion iPhone 13 -puhelimesta

Letv Y1 Pro

Vielä muutamia vuosia sitten Letv:n tai silloin nimellä LeEco tunnettu kiinalainen elektroniikkavalmistaja kasvatti toimintaansa todella kovaa tahtia ja kyseessä piti olla seuraava Kiinan ylpeys. Yhtiöllä meni kuitenkin liian lujaa ja laajentuminen kansainvälisille markkinoille tehtiin hieman liian aggressiivisesti, jonka takia yhtiö päätyi lähes konkurssiin. Nyt Letv on jälleen palannut ja julkistanut järjestyksessään toisen uutuuspuhelimensa.

Kiinassa julkaistu Letv Y1 Pro on hyvin edullinen älypuhelin, joka on ulkoisesti melko härski kopio iPhone 13 -puhelimesta. Toki yhteneväisyydet Applen puhelimien kanssa jää vain muotoiluun, sillä tekniikassa mitään yhteistä ei ole. Puhelin on valmistettu tasaisilla kehyksillä, laatikkomaisella kameralla sekä lovinäytöllä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Letv Y1 Pro on varusteltu 6,5 tuuman kokoisella LCD-näytöllä, jossa on HD+ -tarkkuus (1560 x 720) sekä leveä lovi yläreunassa. Tehoista on vastaamassa Unisocin kehittämä T310-järjestelmäpiiri, joka tarjoaa tuen ainoastaan 4G-verkoille. RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa jopa 256 gigatavua. Tarjolla on lisäksi muistikorttipaikka.

Kameroita laitteen takaosassa on kaksi, jotka ovat 8 megapikselin pääkamera sekä toinen AI-kamera. Etuosassa on 5 megapikselin selfiekamera. Akunkesto on 4000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä ladataan USB-C-liittimen kautta 10 watin teholla. Käyttöjärjestelmänä on Android 11.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Letv tarjoaa puhelinta kolmessa värissä, jotka ovat musta, sininen sekä valkoinen. 4 + 32 gigatavun versio maksaa 499 juania, 4 + 128 gigatavun versio maksaa 699 juania ja 4 + 256 gigatavun versio maksaa 899 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 69 euroa, 98 euroa ja 125 euroa.

Letv Y1 Pro

Lähde: Lemall.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LeTV