TecnoYleinen

Kiinalainen Tecno esittelee MWC-messuilla ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa – varusteltu Dimensity 9000+ -järjestelmäpiirillä

Tecno on hiljattain vahvistanut esittelevänsä taittuvanäyttöisen Tecno Phamtom V Fold -puhelimen 28. helmikuuta. Puhelimesta paljastui viime viikolla ensimmäiset live-kuvat.

Lehdistötiedotteessa Tecnon toimitusjohtaja Jack Guon kertoo, että Phantom V Fold on maailman ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin, joka taittuu kirjan tavoin ja on varusteltu MediaTekin tehokkaalla Dimensity 9000+ -järjestelmäpiirillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Phantom V Fold on osoitus Tecnon laajennetusta kumppanuudesta MediaTekin kanssa, sillä molemmat yhtiöt työskentelevät tiiviisti tulevan älypuhelimen parissa. Toimitusjohtajan sanoin Phantom V Fold -puhelin on virstanpylväs yhtiöiden yhteistyössä.

Viime viikolla Mysmartprice-sivuston kautta vuotaneissa kuvissa näkyy, että Phantom V Fold on kirjamainen sivuille taittuvapuhelin. Kokoon taitettuna käytössä on kookas, mutta kapeahko näyttö. Näyttöön on upotettu myös etukamera. Puhelimessa on kolme kameralinssiä ja LED-salama. Kameroiden teknisistä tiedoista ei tässä vaiheessa kuitenkaan ole tietoa.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa mille kaikille markkinoille Tecno tulee puhelimen julkaisemaan. Alapuolella on vielä myös vuotanut video puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Lähde: Gizmochina, Mysmartprice

Kommentoi

Lisää aiheesta:Tecno