TecnoYleinen

Suomalaisille tuntematon Tecno esitteli taittuvanäyttöisen Phantom V Flip -simpukkapuhelimen

Tecno Phantom V Flip

Kiinalainen Tecno on esitellyt ensimmäisen taittuvanäyttöisen simpukkapuhelimensa, joka on edullinen haastaja Galaxy Z Flip 5 -puhelimelle.

Uutuuspuhelimessa on pyöreä ulkopuolen OLED-näyttö kameroiden välissä, joka mahdollistaa ilmoituksien tarkastelun, kellon näyttämisen sekä kuvaamisen sen kautta. Kokoa näytöllä on 1,32 tuumaa. Sisäpuolella on 6,9 tuuman kokoinen taittuva LTPO AMOLED -paneeli. Näytössä on 22:9-kuvasuhde, 120 hertsin virkistystaajuus sekä 1000 nitin kirkkaus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Dimensity 8050 -järjestelmäpiiri, jonka kahdeksasta ytimestä tehokkain toimii 3,0 GHz:n kellotaajuudella. Phantom V Flip tarjoaa 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 8 gigatavun verran RAM-muistia.

Laitteen ulkopuolella on 64 megapikselin tasoinen pääkamera, joka on kooltaan 1/1.73 tuumaa. Kamerassa on f/1.7-aukolla varusteltu linssi sekä tuki vaiheentunnistavalle automaattitarkennukselle. Lisäksi toinen kameroista on 13 megapikselin tasoinen ultralaajakulmakamera, jossa on tuki automaattitarkennukselle. Etuosan kameran tarkkuus on 32 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tecno on saanut laitteen sisälle 4000 milliampeeritunnin kokoisen akun. Se tukee 45 watin tehoista langallista latausta, jonka avulla 15 minuutissa saadaan ladattua puolet akusta. Puhelimen myyntipakkauksessa myös toimitetaan laturi oletusarvoisesti mukana.

Käyttöjärjestelmänä toimii kustomoitu Android 13. Tecno on saanut laitteeseen myös kustomoidun EllaGPT-tekoälyn. Se on Tecnon mukaan haastaja Google Assistantille ja Sirille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Phantom V Flip on saatavilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta sekä violetti. Hinnaksi on kerrottu Intiassa 49 999 rupiaa, joka vastaa 555 euroa. Euroopassa hinnan kerrotaan asettuvan 700 euroon. Suomessa puhelinta ei kannata odottaa myyntiin.

Lähde: Tecno

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Tecno