HonorYleinen

Kiinan televiranomainen paljasti tietoja sekä kuvia julkaisemattomasta Honor 30 Lite -puhelimesta

Kiinan televiranomainen Tenaa on julkaissut tietokannassaan tietoja sekä kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Honor 30 Lite -mallinimellä tunnetusta puhelimesta. Puhelimen mallikoodiksi on ilmoitettu MXW-TNA00. Puhelimen julkaisua odotetaan Kiinassa piakkoin, mahdollisesti jo heinäkuun alussa.

MXW-AN00-mallikoodilla kulkevaan Honor 30 Lite -puhelimen odotetaan olevan teknisesti pitkälti samanlainen kuin jo Kiinassa aikaisemmin julkaistut Huawei Enjoy Z– ja Enjoy 20 Pro -puhelimet. Puhelimessa tullaan näkemään Tenaan mukaan 6,5 tuuman Full HD+ -tasoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on todennäköisesti myös 90 hertsin virkistystaajuus. Honor 30 Litessa on myös Dimensity 800 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa 5G-tuen. Puhelimessa on myös kolmoiskamera takaosassa, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 30 Lite on tietojen mukaan saamassa myös 4000 milliampeeritunnin akun, 22.5 watin pikalatauksen sekä muita tuttuja ominaisuuksia jo julkaistuista Huawein Enjoy-puhelimista. Puhelimen takaosassa nähdään olevan laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kameraa. Etuosassa nähdään musta näyttöpaneeli, jossa on pisaramainen loviratkaisu.

Honor 30 Liten odotetaan olevan yksi Honorin edullisimmista älypuhelimista, jossa on tuki 5G-yhteyksille. Toistaiseksi julkaisun odotetaan tapahtuvan heinäkuun alussa, mutta Honor ei ole julkaisua itse vielä vahvistanut.

Lähde: TENAA (Honor MXW-TN00)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor