MicrosoftWindows 10Yleinen

King panostaa tosissaan Windows 10-sovelluksiin – Candy Crush Jelly Saga nyt ladattavissa

candy-crush-jelly-saga-levels-jelly-saga-opening-screenKing on monien tuntema Candy Crush Saga sekä Pet Rescue Saga peleistään Facebookissa. Peleistä on julkaistu myös viime vuosien aikana mobiilisovelluksia Android- ja iOS-alustoille.

Varsinkin Candy Crush Saga -pelistä on tehty monenlaisia versioita, jotka on nähty ensimmäisenä Android ja iOS -alustoilla. Valitettavasti Windows -käyttöjärjestelmien osalta tilanne pelien suhteen on ollut heikompi, sillä pelejä on saatu odotella kauan. King kuitenkin ilmoitti Windows 10 julkaisun yhteydessä tuovansa sovelluksensa saataville myös näille laitteille niin tietokoneilla kuin mobiilissakin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

King onkin julkaissut jo kaksi peliään Windows 10-laitteille ja kolmas on jo nurkan takana odottelemassa. Windows -kaupasta on löydetty tänään uusi peli, joka kantaa nimeä Candy Crush Jelly Saga. Peli ei ole toistaiseksi vielä ladattavissa, mutta se on listattuna Windows-kauppaan, joten voimme odottaa pelin tulevan kaikkien ladattavaksi tulevien viikkojen aikana. Kyseisen pelin pitäisi toimia niin tietokoneissa kuin puhelimissakin.

PÄIVITYS: Peli on nyt ladattavissa alla olevasta linkistä.

Candy Crush Jelly Saga Windows -kaupassa

Lähde:

WindowsCentral, Candy Crush Jelly Saga for Windows 10 listing appears in the store, not yet available to download

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft