SamsungYleinen

Kokoa itse Samsung Galaxy S21 FE! Julkaisemattoman puhelimen komponentit päätyivät myyntiin

Samsungilta on odotettu kesästä lähtien Galaxy S21 FE -puhelimen julkaisua, joka on niin sanottu faneille suunnattu edullisempi huippupuhelin. Tuoreimpien tietojen mukaan Samsung tulee julkaisemaan puhelimen 6 kuukautta suunniteltua myöhemmin, eli ensi vuoden tammikuussa. Jos kuitenkaan ei jaksa odottaa, niin toistaiseksi julkaisemattoman puhelimen halukkaat voivat jo kasata itse (lähes kokonaan).

Tällä kertaa saksalainen älypuhelimien varaosien toimittaja on lisännyt verkkokauppaansa Galaxy S21 FE -puhelimen komponentteja. Verkkokaupasta paljastui kuvia muun muassa puhelimen takakansista, kameramoduuleista sekä muista oleellisista komponenteista. Lisäksi komponentteja oli saatavilla suoraan varastosta, mutta sittemmin ne on jo poistettu verkkokaupasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkat kuvat on saatu nyt Galaxy S21 FE -puhelimen neljästä väriversiosta, jotka ovat valkoinen, harmaa, violetti ja keltainen. Kamera-alueen Samsung on rakentanut takakuoreen ja siinä on kolme kameraa. Yhdessä kuvista on esillä myös puhelimen 12 megapikselin tasoinen kameramoduuli. Varaosat ja komponentit ovat siis jo toimitettu eteenpäin, mutta valitettavasti Samsungilla on ollut haasteita puhelimen massatuotannon aloittamisen kanssa piiripulan takia.

Suurimmat Samsung-fanit olisivat voineet siis jo tilata Galaxy S21 FE -puhelimen komponentit itselleen ja kasata laitteen jopa ennen julkaisua. Toki aivan kaikkia tarvittavia osia ei varaosien toimittaja myynyt, joten aivan valmiiksi puhelinta tuskin olisi saanut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaisu tapahtuu todennäköisesti tammikuussa, joten Samsung-fanien täytyy odottaa vielä pari kuukautta ennen varsinaista julkaisua.

Lähde: Twitter (Max Jambor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung