XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa pian uusi Redmi Note 11T 5G – sama puhelin tunnetaan myös kahdella muulla nimellä

Redmi Note 11 5G

Xiaomi julkisti hiljattain Kiinassa Redmi Note 11 -sarjan älypuhelimet, jotka olivat Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro sekä Redmi Note 11 Pro+. Malliston puhelimet eivät ole jäämässä vain Kiinan markkinoiden herkuksi, sillä valitut puhelimet tuodaan saataville myös globaalisti ja Intiassa. Xiaomi valmistelee muun muassa Redmi Note 11T 5G -puhelimen julkaisua.

Jo aikaisemmin MIUI-käyttöliittymän koodista paljastui Redmi Note 11 Pro- ja Redmi Note 11 Pro+ -puhelimien tulevan myyntiin Intian markkinoilla Xiaomi 11i- ja Xiaomi 11i HyperCharge -mallinimillä. Globaalisti puhelimet saatetaan julkaista samoilla nimillä kuin Kiinassa, mutta siitä ei ole vielä täyttä varmuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Intiassa Xiaomi valmistautuu julkaisemaan myös uuden Redmi Note 11T 5G -älypuhelimen, joka on paljastunut MIUI:n koodeista. Kyseessä on täysin sama puhelin kuin Kiinassa julkaistu Redmi Note 11 -perusversio, sillä koodinimi on täysin sama ”evergo”. Ainoastaan markkinointinimi on erilainen. Sama puhelin tullaan julkaisemaan myös globaalisti, mutta tällä kertaa kyseessä olisi POCO-brändin laite. Ensi viikolla julkaistava POCO M4 Pro 5G on koodipaljastuksien mukaan täysin sama laite.

Redmi Note 11, Redmi Note 11T 5G ja POCO M4 Pro 5G ovat siis sama laite, jotka ovat tarkoitettu hieman eri markkina-alueille. Joka tapauksessa puhelimessa on 6,6 tuuman näyttöpaneeli, MediaTekin kehittämä Dimensity 810 -järjestelmäpiiri, 50 megapikselin pääkamera sekä 5000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 33 watin pikalatauksella. Tarkemmin puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (Kacper Skrzypek)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi