SamsungYleinen

Samsung Galaxy S21 FE julkaistaan CES 2022 -tapahtumassa tammikuussa – Galaxy S22 -puhelimien massatuotanto jo käynnistymässä

Vuotanut kuva Samsung Galaxy S21 FE -puhelimesta.

Samsung Galaxy S21 FE -puhelinta on odotettu julkaistavaksi jo useita kuukausia, mutta kyseinen laite on ollut yksi suurimmista piiripulan kärsijöistä. Huhuissa puhelimen on toisinaan kerrottu viivästyneen ja välillä on myös kuultu huhuja koko laitteen peruuntumisesta. Nähtävästi Samsung haluaa tuoda Galaxy S21 FE -puhelimen saataville kaikesta huolimatta, sillä tuoreet tiedot antavat julkaisulle uuden ajankohdan.

Sammobile-sivuston raportin mukaan Samsung julkaisee Galaxy S21 FE -puhelimen CES 2022 -messuilla tammikuun ensimmäisellä viikolla. CES 2022 peruttiin tältä vuodelta, mutta tapahtuma palaa jälleen ensi vuonna 5.–8. tammikuuta. Julkaisu CES-messuilla ei ole täysin mahdotonta, sillä esimerkiksi vuonna 2020 Samsung julkisti tilaisuudessa Galaxy Note 10 Lite- ja Galaxy S10 Lite -puhelimet. Aikaisemmissa huhuissa puhuttiin Galaxy S21 FE -puhelimen julkaisusta 11. tammikuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viivästyksien takia Galaxy S21 FE julkaistaan jopa 6 kuukautta aikataulusta jäljessä, joka saattaa vaikuttaa Samsungin strategiaan julkaista ensi vuoden lippulaivapuhelimet. Samsungilta on odotettu alkuvuodesta Galaxy S22 -malliston puhelimia, mutta niiden julkaisua on saatettu lykätä Galaxy S21 FE -puhelimen julkaisun takia. Tuoreiden tietojen mukaan Galaxy S22 -puhelimet julkaistaan helmikuussa ja Samsungin kerrotaan jo nyt aloittelevan puhelimien massatuotantoa.

Samsung Galaxy S22+

Winfuture.de-sivuston raportin mukaan Samsung on aloittanut Galaxy S22-, Galaxy S22 Plus- ja Galaxy S22 Ultra -puhelimien tuotannon ylösajon. Ensimmäiset komponentit on valmistettu viime viikkoina Samsungin Aasian tehtaissa, ja tuotantokapasiteetti on noussut kymmeniin tuhansiin.

Ensi vuoden Galaxy S22 -puhelimista on odotettu varsin samanlaisia kuin tämän vuoden Galaxy S21 -puhelimista, mutta Ultra-versio on saamassa aikaisempien Galaxy Note -malliston puhelimien kaltaisen muotoilun. Puhelimiin on odotettavissa Qualcommin vielä julkaisematon Snapdragon 898 -järjestelmäpiiri sekä Samsungin oma Exynos 2200 -järjestelmäpiiri. Lisäksi Samsung on odotettu tekevän puhelimista hieman edullisempia ja Galaxy S22 -perusmallista odotetaan yhtä yhtiön kompakteimmista puhelimista vuosiin.

Lähde: Sammobile.com, Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung