AndroidHuaweiYleinen

Kolmoiskameralla varusteltu Huawei Mate 20 Pro esillä virallisissa kuvissa

Saksalainen WinFuture.de -sivusto on tänään julkaissut useita kuvia Huawein tulevasta Mate 20 Pro -älypuhelimesta. Huawei tulee julkaisemaan uudet Mate 20- ja Mate 20 Pro -puhelimet 16. lokakuuta Lontoossa järjestettävässä lehdistötilaisuudessa. Uusissa vuotokuvissa Mate 20 Pro on esillä kolmessa värissä, jotka on suunniteltu Euroopan markkinoilla myytäviksi.

Kuvissa puhelin on esillä väreissä Twilight, sininen sekä perinteisenä mustana. Kuvista nähdään selvästi Mate 20 Pron etu- ja takaosat. Edessä laitteessa on suuri näyttö, joka kattaa lähes koko etuosan. Näytössä on lisäksi varsin suuri lovi. Takaosassa on selvästi esillä neliömäinen kolmoiskamera, jonka yläpuolella on Leica-logo. Mitään kovin uutta ja hämmästyttävää WinFuturen julkaisemat kuvat eivät enää tässä vaiheessa pääse paljastamaan, mutta vahvistavat jo aikaisemmin nähtyjä kuvia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mate 20 Pron tiedetään saavan Huawein tuoreen Kirin 980 -järjestelmäpiirin, joka on ensimmäinen 7-nanometrin piiri Android-laitteille. Kolmoiskameran osalta WinFuture paljastaa artikkelissaan muutamia yksityiskohtia, joita ei ole aikaisemmin tiedetty. Mate 20 Pron kameroissa on vuotaneiden kuvien mukaan f/1.8 – f/2.4 -aukko ja 16-80 mm polttoväli. Nämä tiedot antavat vihjeen siitä, ettei Mate 20 Prossa tulla tyytymään jo Huawei P20 Pro -puhelimessa nähtyyn kolmoiskameraan. WinFuture-sivusto arvioi, että nyt Huawei pystyy toteuttamaan viisinkertaisen optisen zoomauksen, jos Huawei on luopunut mustavalkosensorista ja vaihtanut sen laajakulmaobjektiiviin.

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android