AndroidBlack SharkXiaomiYleinen

Uusi Xiaomi Black Shark -pelipuhelin tulossa – paljastui Tenaan kuvista

Xiaomi on julkaisemassa pian uuden Black Shark -brändillä myytävän pelipuhelimen. Alkuperäinen Black Shark -puhelin julkaistiin huhtikuussa, joten uusi versio on tulossa varsin nopeasti. Mahdollisesti Black Shark 2 -nimeä kantava puhelin on paljastunut tänään Kiinan televiranomaisen Tenaan kuvista, mutta toistaiseksi tarkkoja teknisiä tietoja ei ole julkaistu.

Tenaan kuvista nähdään selvästi, että ulkoinen toteutus on pysymässä pitkälti samanlaisena, mutta muun muassa kameroiden sijainti on vaihtunut ja sormenjälkilukija on siirretty puhelimen takaosaan. Kuvista on havaittavissa myös edeltäjästään tuttu musta rakenne, johon väriä on tuomassa vihreät yksityiskohdat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alkuvuonna julkaistu Black Shark -pelipuhelin on varusteltu Snapdragon 845 -piirillä, 8 gigatavulla RAM-muistia sekä 5,99 tuuman näytöllä. Lisäksi puhelin tarjoaa 4000 milliampeeritunnin akun sekä Black Sharkin oman käyttöliittymän. Kiinassa puhelin maksoi julkaisun aikaan 2999 juania, eli noin 390 euroa. Nyt uusi Black Shark 2 on mitä todennäköisesti varusteltu pitkälti samanlaisilla teknisillä ominaisuuksilla.

Lähde: Tenaa (Black Shark AWM-A0)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android