HMDNokiaYleinen

Kuvavuodossa ”Nokia Daredevil” – Vahvistus 48 MP kolmoiskameralle ja Snapdragon 660 -järjestelmäpiirille

Kiinassa on tänään vuodettu urakalla kuvia sekä tietoja vielä julkaisemattomasta ”Nokia Daredevil” -koodinimellä kulkevasta älypuhelimesta, jonka versionumero on TA-1198. Kuvissa puhelin paljastuu lähes kokonaisuudessaan ja muutamat kuvat vahvistavat myös teknisiä tietoja.

Laitteen takaosassa nähdään hieman Lumia 830 -puhelimelta muistuttava toteutus, eli kamera-alueesta on tehty pyöreä. Puhelimessa nähdään olevan myös kolmoiskamera sekä LED-salama. Todennäköisesti puhelimessa on lähes identtinen kameratoteutus kuin Nokia X71 -mallissa, jossa on pääkameran lisäksi ultralaajakulmakamera sekä syvyysterävyyssensori. Kuvissa puhelimen takaosassa on nähtävillä myös sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etuosassa nähdään kosketusnäyttö, jossa on pyöristetyt kulmat sekä pisaramainen loviratkaisu. Näytön alapuolella on selvästi paksumpi musta kaistale, jossa on nähtävillä Nokia-logo. Kuvat vahvistavat puhelimessa olevan myös USB-C-tyypin latausliittimen sekä mahdollisesti kuulokeliittimen.

Tulevassa Nokia-puhelimessa on kuvien mukaan myös Qualcomm Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, 48 megapikselin pääkamera sekä 3500 milliampeeritunnin akku. Laitteen näytön tarkkuus on 2340 x 1080 pikseliä, joka tarkoittaa Full HD+ -tasoista näyttöä.

Tiedot Nokia Daredevil -puhelimesta vahvistavat kyseessä olevan keskihintaluokan puhelin, joka voi olla esimerkiksi Nokia 5.2 tai Nokia 6.2, joita on odotettu julkaistavaksi jo useamman kuukauden ajan. Valitettavasti HMD Global ei ole vahvistanut julkaisevansa uusia puhelimia lähiaikoina, joten kuvissa nähtävää puhelinta joudutaan vielä odottelemaan.

Lähde: NokiaMob.net. Baidu, Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Toi takakamera moduuli muistuttaa Motorolan muotoilua

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD