AndroidHuaweiYleinen

Kuvavuoto: Huawei Mate 20 saa minimaalisen näyttöloven ja kolmoiskameran

Huawein odotetaan julkaisevan uudet Mate 20- ja Mate 20 Pro -puhelimet syyskuussa, mutta malliston edullisimman jäsenen Mate 20 Liten julkaisun uskotaan tapahtuvan vielä elokuun aikana. Huawei Mate 20 -puhelimista tiedetään jo jonkin verran vuotojen perusteella ja tänään XDA on julkaissut sivuillansa kuvia Mate 20 -mallista.

Jo heinäkuussa XDA kertoi Mate 20 -puhelimen tulevan saamaan  Kirin 980 -järjestelmäpiirin, jonka pitäisi tarjota 20 prosenttia paremman suorituskyvyn ja sen pitäisi olla 40 prosenttia tehokkaampi. XDA:n mukaan puhelimen akku tulee olemaan 4200 milliampeerituntia, joka on hieman enemmän kuin Mate 10 -puhelimista löytynyt 4000 milliampeeritunnin akku. Lisäksi Mate 20 -puhelimessa tullaan näkemään tuki langattomalle lataukselle. Näytön kooksi on paljastunut 6,3 tuumaa ja se olisi Samsungin valmista AMOLED-paneeli. Muistien osalta puhelimen kerrotaan saavan 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

XDA:n julkaisemat kuvat Mate 20 -puhelimesta on sivuston itse luomia, jotka perustuvat todellisiin Mate 20 -puhelimen kuviin. Kuvista nähdään, että puhelimen etuosa on valtaosin näyttöä, mutta näytön alapuolella on suurempi reuna ja näytön yläreunassa on pieni lovi etukameralle. Kuvien mukaan puhelimessa tullaan säilyttämään perinteinen 3.5 mm kuulokeliitin, jonka lisäksi laitteessa on USB-C-tyypin latausliitin. Takaosassa Mate 20 -puhelimessa on nähtävissä kolmoiskamera, joka on tällä kertaa sijoitettu hieman erikoisesti yhteen neliöön, josta löytyy myös yksi salamavalo.

Huawei Mate 20:n vuotaneet tiedot:

  • Järjestelmäpiiri: Kirin 980
  • RAM-muisti: 6 Gt
  • Tallennustila: 128 Gt
  • Kamerat: Kolmoispääkamera
  • Näyttö: 6,3 tuuman AMOLED-näyttö (2244 x 1080 pikseliä)
  • Akku: 4200 mAh, langaton lataus
  • Liitännät: USB-C ja 3.5 mm kuulokeliitin
  • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 Pie

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android