XiaomiYleinen

Kuvavuoto paljastaa Xiaomin ensimmäisen Redmi-tabletin – tältä se näyttää

Redmi Pad kuvavuodossa.

Xiaomi julkisti viime vuonna Xiaomi Pad 5- ja Pad 5 Pro -tabletit, jotka olivat vuosien tauon jälkeen ensimmäiset tabletit kiinalaisvalmistajalta. Tänä vuonna yhtiön on huhuttu julkaisevan uudet Xiaomi Pad 6 -sarjan tabletit, mutta huhuissa on ollut yksi tabletti myös Redmi-tuotemallistoon. Nyt tästä tabletista on saatu kuvavuodon muodossa uutta tietoa.

Kiinalaisessa sosiaalisen median palvelussa Weibossa on lähtenyt leviämään kuva tabletista, jonka kerrotaan olevan ”Redmi Pad”. Kuvassa on esillä ainoastaan tabletin takapaneeli, joka ei kuitenkaan paljoa paljasta. Tabletin takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on ainakin yksi kamerasensori. Takaosa on nähtävästi mattapintainen ja siinä on Redmi-logo alareunassa. Lisäksi tabletissa on CE-merkintä, jonka perusteella Redmi-tabletti nähtäneen myös Euroopassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi tiedot tulevasta Redmi Pad -tabletista ovat hyvin vähäisiä. Tabletin koodinimen on odotettu olevan ”yunluo”, ja siinä odotetaan olevan MediaTekin kehittämä järjestelmäpiiri. Joidenkin huhujen mukaan kyseessä on hyvin edullinen tabletti, jossa voisi olla MIUI Lite -käyttöliittymä, joka on hieman karsitumpi nykyisestä versiosta.

Todennäköisesti Redmi Pad -tabletista tullaan kuulemaan enemmän tietoja lähempänä julkaisua, mutta tällä hetkellä tiedot ovat hyvin rajallisia.

Lähde: Xiaomiui.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi