AndroidMWCSony

Kuvavuoto: Sonylta luvassa neljä uutta Xperia-puhelinta huomenna

Sony järjestää oman lehdistötilaisuutensa MWC-messujen virallisen avajaispäivän aamuna 27. helmikuuta kello 9.30 Suomen aikaa. Sonyn odotetaan julkaisevan useita uusia Xperia-puhelimia, mutta jo nyt ennen virallista julkaisua tunnettu vuotaja Evan Blass on jakanut Twitter-tilillänsä kuvan tulevista puhelimista.

Huhuissa on odotettu, että Sony julkaisisi viisi uutta puhelinta (koodinimet: Yoshino, BlancBright, Keyaki, Hinoki ja Mineo), mutta nyt vuodetussa kuvassa esiintyy vain neljä puhelinta. Tällä hetkellä ei ole tietoa, millä nimillä Blassin julkaisemassa kuvassa olevat puhelimet tulevat markkinoille. Kuvan perusteella kaikissa on lähes identtinen muotoilu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koodinimellä Yoshino tunnettu puhelin on tietojen mukaan Sonyn tuleva lippulaivapuhelin. Siihen odotetaan 5,5 tuuman 4K-näyttöä sekä Qualcommin viimeisintä Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä, jonka tukena olisi 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia. Puhelimen kamerana odotetaan olevan IMX400-sensori.

Toinen huhutuista puhelimista kantaa koodinimeä BlancBright, jonka uskotaan olevan halvempi variantti Yoshino-puhelimesta. Myöskin tässä puhelimessa on samainen 5,5 tuuman näyttö, mutta tarkkuus olisi vain QHD tasoinen. Tehoista pitäisi huolehtia samainen Snapdragon 835 -piiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. BlancBrightissa on kamerana samainen IMX400-sensori.

Koodinimet Keyaki ja Hinoki ovat keskihintaluokan älypuhelimia. Molemmissa uskotaan olevan MediaTekin Helio P20 -järjestelmäpiiri. Keyaki-puhelimen ominaisuuksista tiedetään myös  sen verran, että siinä on 5,2 tuuman Full HD näyttö, 4 gigatavua RAM-muistia, 23 megapikselin kamera sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Hinoki -koodinimellä kulkevaan laitteeseen odotetaan 5 tuuman HD näyttöä, 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kamerat ovat 16 ja 8 megapikselin suuruiset.

Sony tulee siis esittelemään yhtiön uudet puhelimet huomenna maanantaina 27. helmikuuta kello 9.30 alkaen. Katso listauksestamme myös muut MWC-messujen mielenkiintoisten lehdistötilaisuuksien aikataulut sekä livelähetykset.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android