AlcatelAndroidBlackBerryGoogleHMDHonorHuaweiJollaLenovoLGMeizuMotorolaMWCNokiaSailfish OSSamsungSonyYleinen

Katso täältä MWC-messujen julkistustilaisuuksien aikataulut ja livelähetykset

Mobile World Congress 2017 -messut lähestyvät kovaa vauhtia, sillä messut starttaavat virallisesti maanantaina 27. helmikuuta, mutta monet laitevalmistajat ottavat kuitenkin varaslähdön ja julkaisevat uudet laitteensa jo huomenna 26. helmikuuta. Tähän joukkoon lukeutuvat muun muassa HMD Global, LG ja Huawei.

Ensimmäiset mielenkiintoiset julkistukset tehdään jo tänään 25. helmikuuta, mutta suurimmat julkistukset tapahtuvat vasta sunnuntaina. Tästä artikkelista voit tarkistaa kaikki Mobile World Congress -messujen puhutuimpien tilaisuuksien aikataulut sekä livelähetykset, jos sellainen on.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuudet 25. helmikuuta

Kello 20.00 Suomen aikaa TCL järjestää oman lehdistötilaisuutensa, joka on herättänyt viime aikoina paljon mielenkiintoa. TCL solmi kanadalaisen BlackBerryn kanssa viime vuoden lopussa, että TCL tulee valmistamaan tulevat puhelimet, jotka julkaistaan BlackBerryn tuotemerkin alaisuudessa. TCL:n tilaisuuden antimiin kuuluu jo CES-messuilla esitelty BlackBerry KEYone -puhelin, joka yhdistää kosketusnäytön ja QWERTY-näppäimistön. Puhelimesta löytyy myös uusi Android 7.0 -käyttöjärjestelmä. Tilaisuutta voi seurata CrackBerryn YouTube -kanavalta suorana ja mahdollisesti myös viralliselta BlackBerry Mobile -sivustolta.

Tilaisuudet 26. helmikuuta

LG pääsee julkaisemaan ensimmäisenä uuden huippupuhelimensa sunnuntaina. Kello 13.00 Suomen aikaan alkaa LG:n oma tilaisuus, jonka antimiin kuuluu LG G6, josta tiedämme jo useiden vuotojen ansiosta lähes kaiken. Tilaisuutta voi seurata suorana LG:n virallisen YouTube-kanavan kautta.

Lue huhut: 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MWC-messujen yksi puhutuimmista tilaisuuksista on kiinalaisen Huawein, jonka uudet Huawei P10 ja Huawei P10 Plus tullaan julkaisemaan kello 15.00 Suomen aikaa starttaavassa lähdistötilaisuudessa Barcelonassa. Tilaisuudessa esitellään myös sporttinen Huawei Watch 2 -älykello. Lehdistötilaisuutta voi seurata suorana Huawein oman YouTube-kanavan kautta.

Lue huhut:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pian Huawein tilaisuuden jälkeen HMD Global astelee lavalle uusien Nokia-puhelimien kanssa. Uusien Nokia-puhelimien julkaisutilaisuus alkaa kello 17.30 Suomen aikaa. HMD Globalin odotetaan esittelevän Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 sekä Nokia 3310 -puhelimet. Tilaisuudessa tullaan näkemään mahdollisesti myös terveystuotteisiin erikoistuneelta Withingsiltä uusia tuotteita. HMD Globalin jännittävää tilaisuutta on mahdollista seurata Nokia Mobilen Facebook-sivujen kautta tai Nokian YouTube-kanavalta 360 asteen livelähetyksenä.

Lue huhut:

Samaan aikaan HMD Globalin kanssa uusia puhelimia julkaisee Lenovon omistama Motorola. Tilaisuus alkaa siis kello 17.30 Suomen aikaa ja sitä on mahdollista seurata Motorolan YouTube-kanavalta. On huhuttu, että Motorola valmistuisi julkaisemaan ainakin Moto G5 Plus -puhelimen.

Viimeisen huomioitavan tilaisuuden sunnuntaina järjestää Samsungin. Lehdistötilaisuus alkaa kello 20.00 Suomen aikaa. Samsung ei tule julkaisemaan uutta lippulaivapuhelintaan Barcelonassa, mutta jotain uusia tietoja puhelimesta saamme varmasti kuulla. Nyt järjestettävän tilaisuuden antimiin kuuluu lasista ja metallista rakentuva Galaxy Tab S3 -tabletti. Samsung voi mahdollisesti esitellä myös Windows-pohjaisen Galaxy TabPro S2 -tabletin. Tilaisuutta voi seurata suorana Samsungin omilta sivuilta. 

Tilaisuudet 27. helmikuuta

Sony pääsee aloittamaan MWC-messujen virallisen avajaispäivän, kun yhtiö järjestää lehdistötilaisuuden kello 9.30 Suomen aikaa. Sonyn odotetaan esittelevän runsaasti uusia puhelimia, jotka ovat muun muuassa Xperia XA, Xperia XZ Premium ja Xperia XZs. Tilaisuus lähetetään suorana Sonyn oman blogin välityksellä, jonne linkki tilaisuuteen tulee juuri ennen tapahtuman alkua. 

Kello 10.30 TCL tulee järjestämään toisen lehdistötilaisuuden, mutta ei tällä kertaa BlackBerryn nimissä. Tilaisuudessa tulemme näkemään Alcatelin uusia puhelimia, joista ei toistaiseksi ole kuultu vielä juurikaan varmoja huhuja. Tilaisuutta voi seurata Alcatelin sivuilta.

Myös suomalainen Jolla pitää oman lehdistötilaisuutensa MWC-messuilla. Tilaisuus alkaa kello 13.00 Suomen aikaa. Jolla kertoo tilaisuuden antimiin kuuluvan muun muassa uusien kumppanuuksien paljastamisen ja luvassa saattaa olla myös yhteistyö merkittävän laitevalmistajan kanssa. Tilaisuutta ei voi seurata suorana.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Alcatel