XiaomiYleinen

Laadukkaissa vuotokuvissa Xiaomi Mi 11 Lite – tältä näyttää odotettu keskihintainen 5G-puhelin

Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 11 -mallisto pitää toistaiseksi sisällään ainoastaan yhden puhelimen, mutta malliston on odotettu laajentuvan kevään aikana Mi 11 Pro-, Mi 11 Ultra- ja Mi 11 Lite -puhelimilla. Xiaomi Mi 11 Lite on ollut jo useaan kertaan vuotojen kohteena, ja tänään verkkoon on julkaistu laadukkaita tuotekuvia vielä julkaisemattomasta puhelimesta.

Vuotokuvissa Xiaomi Mi 11 Lite on esillä kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, vaaleanpunainen sekä sininen. Kuvat vahvistavat Xiaomin hyödyntävän Mi 11 Litessä isovelimallista tuttua muotoilua, mutta nähtävästi runko on tällä kertaa hieman kulmikkaampi. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Xiaomi Mi 11 Liten oikeassa kyljessä on havaittavissa virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, joka viittaisi sormenjälkilukijan olevan integroituna näyttöön. Etuosassa on etukamerareiällä varusteltu näyttö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi 11 Lite

Aikaisempien vuotojen perusteella Xiaomi Mi 11 Lite tulee saamaan 6,55 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Akunkeston on huhuttu olevan 4150 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan todennäköisesti 33 watin pikalatauksella. Puhelimen mitoiksi on jo viranomaistiedoissa ilmoitettu 160,53 x 75,72 x 6,81 millimetriä ja kyseessä on yksi markkinoiden ohuimmista 5G-puhelimista. Xiaomin odotetaan tarjoavan laitteen takaosassa kolmoiskameran, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 5 megapikselin makrokamerasta.

Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin nyt vuotanut Xiaomi Mi 11 Lite tullaan julkaisemaan. Huhuissa julkaisua on odotettu kevään aikana, joten varmasti montaa viikkoa uuteen Xiaomin puhelimien lanseeraukseen ei ole.

Lähde: 91mobiles.com, Twitter (Techdroider)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi