HMD globalNokiaYleinen

Laaja vuoto: Tältä näyttänee tuleva Nokia 8.1 Plus -puhelin

Vuotanut kuva Nokia 8.1 Plus -puhelimesta.

HMD Globalilta odotetaan uusia puhelimia ja tänään heti huhtikuun alkuun mahdollisesti tuleva Nokia-puhelin on paljastunut Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta sekä Nokian sivut paljastavat kuvia sekä laitteen käyttöoppaan. Kyseessä on Nokia 8.1 Plus -nimeä kantava älypuhelin, jonka mallikoodi on TA-1188. Samainen puhelin on nähty myös EEC:n tietokannassa.

Tenaan tietokannasta on toistaiseksi paljastunut ainoastaan tulevan puhelimen kuvat sekä mallikoodi. Kuvat puhelimesta Tenaan sivuilla löytyvät tämän linkin takaa. Toinen vuoto puhelimesta tulee suoraan Nokian sivuilta, jossa on julkaistu laitteen käyttöopas, mutta valitettavasti se on ehditty ottamaan jo pois näkyviltä. Käyttöoppaan voi kuitenkin avata tämän linkin kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista sekä käyttöoppaasta saadaan selville, että Nokia 8.1 Plussassa tullaan näkemään suuri kosketusnäyttö, jossa on etukamera vasemmassa yläkulmassa sekä sormenjälkilukija integroituna näyttöön. Puhelimen etupuolella on myös minimoidut näytön kehykset. Laitteen takaosassa on nähtävillä ZEISS-sertifioitu kolmoiskamera sekä LED-salamavalo. Takaosassa on myös Nokia-logo. Kuvissa puhelin on esillä kahdessa värissä, jotka ovat sininen sekä punainen. Lisäksi Nokia 8.1 Plussassa on selvästi USB-C-tyypin latausliitin ja 3,5 mm kuulokeliitin. Käyttöohje paljastaa Nokia 8.1 Plussan saavan lisäksi tuen kahdelle SIM-kortille.

Valitettavasti puhelimen tarkkoja teknisiä tietoja ei ole vielä paljastunut, mutta todennäköisesti laite tulee olemaan ylempään keskihintaluokkaan sijoittuva. Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa, milloin HMD Global julkaisee nyt vuotaneen uutuuspuhelimen.

Lähde: TENAA (TA-1188), Nokian sivut

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global