ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Huawei P30 Pro on selvä hitti

Tällä viikolla kysyimme lukijoilta, onko uunituore Huawei P30 Pro -älypuhelin hitti vai huti. Viikkokysymys oli siis varsin vastaava kuin muutama viikko sitten Nokia 9 PureView -puhelimen kohdalla. Nyt Huawei P30 Pron kohdalla saatiin paljon ääniä sekä vastaus siihen, että onko kyseessä todellinen hitti vai huti.

Noin kahden päivän äänestysmahdollisuuden aikana keräsimme mukavat 322 ääntä, joten kyseessä on vuoden toiseksi suosituin viikkokysymys. Äänistä huimat 80,4 prosenttia (259 ääntä) menivät vaihtoehdolle ”hitti” ja vaihtoehto ”huti” sai ainoastaan 19,6 prosenttia äänistä (63 ääntä). SuomiMobiilin lukijoiden mielestä Huawein uusin P30 Pro on siis hitti. Syitä tähän on varmasti monia, mutta Huawei on pystynyt selvästi vakuuttamaan kamerateknologiansa kanssa, johon uutuuspuhelimessa on panostettu selvästi.

SuomiMobiilin laajamittainen arvostelu Huawei P30 Pro -puhelimesta tullaan julkaisemaan huhtikuun aikana. Alapuolella on vielä kaikki tuoreimman viikkokysymyksen tulokset.

Huawei P30 Pro - Hitti vai huti?

Hitti
80.43%
Huti
19.57%
SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Viikkokysymys